Pronájem bytu 2+kk, Zlín, Tyršovo nábřeží, 54 m2

Tyršovo nábřeží, Zlín

19 200 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie, +jistota, +provize)

Prověřené firmy v Zlíně

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu moderní byt na adrese Ulice Tyršovo nábřeží, v části obce Zlín. Tento byt se nachází v novostavbě zkolaudované v létě 2024, která poskytuje veškerý komfort moderního bydlení. Jedná se o útulný byt 2 + kk s podlahovou plochou 54m², který je vhodný pro jednotlivce nebo pár hledající klidné a pohodlné bydlení.

Tento byt je vybaven venkovními žaluziemi a kvalitní kuchyňskou linkou včetně myčky na nádobí. Součástí pronájmu je také velká šatní skříň pro uskladnění vašich věcí. Parkování není problém, neboť v ceně pronájmu je zahrnuto parkovací místo přímo v krytém parkovišti domu. K dispozici je samozřejmě i sklep.

Poloha bytu je ideální pro ty, kteří ocení blízkost centra města a veškeré občanské vybavenosti. Obchod se nachází jen pár kroků od domu, což usnadní vaše každodenní nákupy.

Tato nemovitost nabízí výtah pro pohodlný přístup do bytu. Buďte první nájemník této skvělé nabídky a zažijte pohodlné bydlení v moderním prostředí.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
19 200 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie, +jistota, +provize
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Tyršovo nábřeží, Zlín
ID
223-NP02687
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
54 m2
Patro
2. z 5
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
5280 m2
Podlahová plocha
54 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Via

RE/MAX Via

Potoky 552, 760 01, Zlín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Pavla Rathúská

Pavla Rathúská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Zlíně?

Podobné nemovitosti