Prodej rodinného domu, Šenov, Václavovická, 206 m2

Václavovická, Šenov

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Šenově

Informace k domu

Reality 11 Vám zprostředkují prodej rekonstruovaného rodinného domu 6 + kk, situovaného ve skvělé lokalitě pro rodinné bydlení v obci Šenov u Ostravy. Na nádvoří domu je vstupní široká brána, kterou vejdete či vjedete pohodlně autem na nádvoří se zámkovou dlažbou a parkovacími místy pro 4 auta. Vaše auto se vejde i do přístřešku u parkovací plochy nebo do samostatné garáže tamtéž. Na velké zahradě je zastřešený bazén, vybavená letní kuchyně s plynový grilem, posezení pro hosty a dva kotce pro psy s výběhem. O kvalitu trávníku se stará automatická sekačka.
Zadním vchodem od parkování nebo předním z terasy domu projdete do dvou obytných pater domu s byty 2+kk a 4+0. V přízemí obytné části domu je velká terasa se vstupem do obývacího pokoje s kuchyní s jídelním koutem, naproti je ložnice, koupelna a toaleta. Po schodišti vstoupíte do patra, kde jsou 4 pokoje - dětské nerušené zázemí.
Dům je vytápěn tepelným čerpadlem, jako záloha je zde také nový kondenzační plynový kotel se zásobníkem na teplou vodu. Vytápění v pokojích a kuchyni je podlahové, v patře jej zajišťují obnovené radiátory s novými termoventily. Dům je zateplen a má vakuová okna. To vše pomáhá k výborným tepelným charakteristikám domu a nízkým provozním nákladům. Přízemí domu je také klimatizováno.
V celém domě je wifi připojení optickým kabelem - internet a televize a také satelit.
Nad touto obytnou částí je velká půda stejných rozměrů jako patra. Nad ní zateplená valbová střecha s novou střešní krytinou. Celý dům je zateplen a prošel kompletní rekonstrukcí - plastová vakuová okna, nové rozvody elektřiny (měď), vody a odpadu (plast). Dům je možno odkoupit i s vnitřním vybavením a tudíž okamžitě bydlet. Rád Vás osobně provedu nemovitostí a zodpovím případné dotazy. Ev. číslo: 26773.

Parametry domu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Václavovická, Šenov
ID
26773
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
206 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
106 m2
Podlahová plocha
206 m2
Plocha nemovitosti
1252 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Roman Cilný

Ing. Roman Cilný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šenově?

Podobné nemovitosti