Prodej bytu 2+kk, Provodín, 40 m2 (ID: 2294434)

Provodín

2 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 485 Kč /za měsíc

(+150.000,- Kč 1x parkovací místo + sklepní kóje, + 200.000,-Kč balkón, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Provodíně

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Hledáte krásný, nový byt na investici či bydlení? Navíc v rekonstruovaném objektu, který je umístěn v malebném prostředí v harmonii s přírodou?

Představujeme Vám projekt Provodínské kameny, který nabízí velice zajímavou investiční příležitost.

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku o dispozici 2+kk s celkovou výměrou 40m2. Byt se nachází v 2.NP třípodlažního objektu s celkem 11 byty. Nemovitost je právě ve fázi rekonstrukce, avšak nabízená bytová jednotka je téměř dokončena. Ovšem stále najdete potenciál pro vlastní úpravy a vytvoření útulného domova.

K bytu náleží také 1x parkovací stání a úložná kóje. Předností této bytové jednotky je balkón, kde si můžete plně vychutnat přírodní krásy okolí a dechberoucí výhled.

Byt se skládá ze 2 pokojů, z nichž v jednom hlavním obytném pokoji je příprava pro kuchyňský kout. V bytě je koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

V budově jsou osazena nová okna a francouzská okna s bezpečnostním trojsklem, podlahové
vytápění, nová střecha, rozvody vody a kanalizace. Vytápění je řešeno tepelnými čerpadly. Fasáda s dřevěným obkladem zajistí moderní a zároveň decentní vzhled domu v souladu s okolím.

Lokalita je známá především díky Provodínským kamenům, které jsou přírodní památkou s vyhledávaným vrcholem, známým jako "Spící panna". Okolí je přímo stvořené pro milovníky přírody a aktivního odpočinku, na své si přijde jistě každý. Přímo u domu se nachází turistické stezky, včetně 5 km trasy pro pěší a cyklisty k Máchovu jezeru. Zároveň jsou kousek Doksy - samotné nabízejí bohatou občanskou vybavenost v podobě restaurací, kaváren a barů, což zvyšuje komfort a pohodlí života v této lokalitě.

Obec Provodín poskytuje základní občanskou vybavenost. V docházkové vzdálenosti je pošta, úřad, řeznictví, samoobsluha, školka a škola. Dopravní spojení zajištují autobusy a vlaky.

Neváhejte a využijte toto nádherné místo pro trvalé bydlení nebo jako rekreační útočiště.

V případě zájmu nás kontaktujte, rádi Vám projekt představíme.
Financování Vám rádi zajistíme v rámci našeho kompletního servisu.

Parametry bytu

Cena
2 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+150.000,- Kč 1x parkovací místo + sklepní kóje, + 200.000,-Kč balkón, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Provodín
ID
00928
Stavba
Kamenná
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
40 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
40 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

S&L a partners

Generála Svobody 25/108, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Adéla Luptáková

Adéla Luptáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Provodíně?

Podobné nemovitosti