Prodej rodinného domu, Staňkov, Bezručova, 185 m2

Bezručova, Staňkov

9 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 43 368 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Staňkově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji cihlový rodinný dům v klidné části Staňkova. Dům se nachází ve slepé části ulice a sousedí s areálem hasičského záchranného sboru. Rodinný dům byl postaven v roce 2004 a od té doby užíván. Konstrukce domu je z cihel Porotherm 45cm se zateplením 5cm, okna jsou dřevěná s izolačními dvojskly. Střešní krytina pálená taška. Střecha zateplena 16cm.
V přízemí budovy se nachází zádveří, šatna, kuchyně, obývací pokoj, ložnice (pracovna) a toaleta. V patře domu se nachází 3 ložnice, koupelna a WC. Ve sklepě domu se nachází prádelna a technická místnost.
Objekt je vytápěn ústředním topením s plynovým kotlem a krbem, ze kterého je teplý vzduch rozveden do vedlejších místností a do horních dvou místností. Budova je napojená na obecní vodovod a má k dispozici i vlastní studnu s pitnou vodou.
Zahrada poskytuje dostatek soukromí a je členěna na užitkovou část a okrasnou. Na severní straně pozemku se nachází přístřešek pro auto, který dále přechází v dílnu a sklad. Součástí prodeje je i venkovní sauna.
Využijte virtuální prohlídku ve fotogalerii.

Parametry domu

Cena
9 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Bezručova, Staňkov
ID
47/24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
185 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
829 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Bc. Jan Písařík

Bc. Jan Písařík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Staňkově (okr. Domažlice)?

Podobné nemovitosti