Prodej rodinného domu, Libčany, 277 m2 (ID: 2294833)

Libčany

14 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 009 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Libčanech

Informace k domu

K prodeji nabízíme velmi pěkný rekonstruovaný samostatně stojící rodinný dům se zahradou, který se nachází v obci Libčany nedaleko Hradce Králové.

Dispozice: Přízemí: obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, spíž, pokoj, 2x zádveří, koupelna, WC, technická místnost, schodiště, garáž. Podkroví: 5x pokoj, koupelna s WC, chodba, předsíň, schodiště, balkon.

Jedná se o prostorný dvoupodlažní nepodsklepený rodinný dům s dispozicí 6+kk vystavěný v roce 2077 a rekonstruovaný k dnešní podobou v roce 2020. Nemovitost nabízí vybudování dvougeneračního bydlení s možností využití dvou bytových jednotek se samostatnými vchody! Nenáročnou úpravou je možné jeden z pokojů proměnit v kuchyň, kde je s touto variantou počítáno.

Dům se zastavěnou plochou 188 m2 se rozkládá na oploceném a pečlivě udržovaném pozemku o velikosti 831 m2 v zástavbě rodinných domů. Na zahradě s dlážděným vjezdem do garáže jsou okrasné dřeviny, zastřešená pergola a zastřešená terasa s venkovním posezením.

Vzdušnému a světlému interiéru dominují dřevěné trámy v obývací místnosti, která je propojená s moderní kuchyní včetně všech spotřebičů a jídelním prostorem. Podlaží jsou oddělena schodištěm. V domě jsou tři koupelny, pokoje jsou prostorné a neprůchozí, podlahová krytina dlažba a plovoucí podlahy.

Vytápění je centrální plynové umístěné v samostatné technické místnosti, jako alternativní zdroj tepla jsou krbové kamna s výměníkem v obývacím pokoji. Dům je zapletený (Orsil), tašková krytina (Bramac), okna jsou plastová. Na hranici pozemku je studna s užitkovou vodou.

Obec Libčany se nachází 10 km západně od Hradce Králové a poskytuje kompletní občanskou vybavenost. V obci je devítiletá ZŠ i MŠ, pošta, obecní úřad, lékař, obchody a restaurace, nájezd na dálnici D11 8 km.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena nejnižší možná třída G. Financování hypotečním úvěrem je možné a zajištění pro Vás rádi zařídíme.

Parametry domu

Cena
14 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Libčany
ID
N1237
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
277 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
188 m2
Podlahová plocha
277 m2
Plocha nemovitosti
831 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod, Studna
Balkon
Garáž
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Miroslav Vodehnal- realitní kancelář

Miroslav Vodehnal- realitní kancelář

Národních mučedníků 1930/30, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Miroslav Vodehnal

Miroslav Vodehnal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libčanech?

Podobné nemovitosti