Pronájem bytu 2+kk, Praha - Smíchov, Kováků, 80 m2

Kováků, Praha 5 - Smíchov

27 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu pěkný, prostorný, nábytkem vybavený byt 2+kk v novostavbě bytového domu, s vynikající dopravní dostupností (přímo na metru B Anděl)
Byt se nachází v 5. nadzemním podlaží (4. patro) s výtahem v novostavbě z roku 2005. Dominantou celého bytu je velkorysý obývací pokoj s kk o velikosti 47 m2. Kuchyňský kout je plně vybavený elektrickými spotřebiči, lednicí s mrazákem, elektrickou varnou deskou, troubou a digestoří s odvodem par, granitovým dřezem a myčkou. Dále je v obytném pokoji jídelní stůl se 4 židlemi, knihovna a také pohovka se stolkem a televizí. Ve vedlejší, z obývacího pokoje přístupné, ložnici je k dispozici dvojpostel a noční stolky, v rohu je ještě stojací věšák. Velká plastová okna v obývacím pokoji a ložnici směřují na západ do klidné ulice Kováků s výhledem na krásnou secesní budovu Gymnázia Na Zatlance, okna jsou proti horku a rannímu světlu cloněna venkovními hliníkovými horizontálními žaluziemi na el. pohon. Orientace oken zaručuje dostatek světla po celý den a také klid, protože pod okny není žádná rušná ulice. Na podlaze v obytných místnostech je položená kvalitní dřevěná podlaha, v předsíni a koupelně pak dlažba. Samozřejmou součástí bytu je z ložnice přístupná velká koupelna (6,3 m2) s vanou i sprchovým koutem, umyvadlem, bidetem a závěsným WC a také automatickou pračkou. Za vchodovými dveřmi, z předsíně (3 m2) je přístup do šatny (3,2 m2) s policovou skříní a také na samostatné WC s umyvadlem (1,7 m2). V šatně je i plynový kotel na vytápění bytu a ohřev vody. Další skladovací možnosti jsou v 1. suterénu domu, ve sklepě o velikosti 3 m2.
V blízkém okolí je síť obchodů a služeb, restaurace, kina, zdravotnická zařízení, banky a jž zmiňované metro je asi 2 minuty pěšky. Vstup do parku Mrázovka, který je vhodný k procházkám či běhání je ve vzdálenosti 150 metrů od domu.
Majitel preferuje nekuřáky bez zvířat, ideální pro bydlení mladého páru.
Měsíční poplatky jsou 2.500,- Kč a elektřina a plyn se převádí na nájemce (zálohy na energie byly 1.210,- plyn a 1.590,- Kč měsíčně el. energie).
Vratná kauce i provize jsou ve výši nájmu.
Byt je volný od 1. 10. 2024

Parametry bytu

Cena
27 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Kováků, Praha 5 - Smíchov
ID
0218-NP05979
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
83 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Hana Randušková

Ing. Hana Randušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti