Pronájem bytu 1+kk, Praha - Vysočany, U Lidového domu, 22 m2

U Lidového domu, Praha - Vysočany, Praha 9

14 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Před dvěma lety zkolaudovaný byt orientovaný na jih s předsíní (1,5 m²), obývacím pokojem s kuchyňským koutem (18,4 m²) a koupelnou s WC (2,5 m²).

Byt je vybaven skříněmi, manželskou postelí, pohovkou, jídelním stolem se dvěma židlemi. Součástí kuchyňské linky je chladnička, dvouplotýnkový vařič s odsavačem par a mikrovlnná trouba. Dřevěná podlaha, dlažby, obklady a vybavení koupelny jsou ve vysokém standardu. V přízemí domu je k dispozici společná prádelna vybavená moderními velkokapacitními pračkami a sušičkami.

Byt se nachází v novém bytovém domě v klidné části pražských Vysočan (obytná zóna bez průjezdu aut). Je obklopen parkem, s výhledem na sportoviště a říčku Rokytku protékající bohatou faunou. Zasazení domu do zeleně nabízí klidné bydlení odstíněné od ruchu velkoměsta, jehož veškeré výhody jsou však nadosah.

Stanice metra Vysočanská je vzdálena pouhých 600 metrů od domu. Do centra Prahy je možné se dopravit také několika linkami tramvají či autobusů se zastávkami ve stejné vzdálenosti.
V létě je možné využít cyklostezku podél Rokytky, která vede kolem domu z východního okraje Prahy až do centra města. Celoročně je tato stezka velmi oblíbená pro účely procházek.

V okolí je bohatá občanská vybavenost nabízející uspokojení veškerých kulturních, sociálních, zdravotních a materiálních potřeb (nákupní centrum Fénix, galerie Harfa, O2 aréna a O2 universum, atd.). Vysočany patří k nejdynamičtěji se rozvíjejícím pražským městským částem.

Výdaje: nájemné 14.000,- Kč + záloha na služby 2.712,- Kč / osobu, kauce 28.000,- Kč, odměna realitní kanceláři 14.000,- Kč + DPH 21 %. Smlouvu o dodávkách elektrické energie, poskytování internetu a TV nájemce uzavře přímo s poskytovatelem těchto služeb.

Byt je k dispozici od 23.9.2024.

Parametry bytu

Cena
14 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
U Lidového domu, Praha - Vysočany, Praha 9
ID
0773
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
22 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
22 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Hradil

Jiří Hradil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti