Prodej bytu 4+kk, Praha - Nové Město, Podskalská, 115 m2

Podskalská, Praha 2 - Nové Město

13 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 715 Kč /za měsíc

(Paušální odměna 699 000 Kč bez DPH jako rezervační poplatek bude připočítána k ceně.)

Prověřené firmy v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme k prodeji velkorysý byt v osobním vlastnictví o dispozici 4+kk s komorou přímo v bytě.

Byt se nachází na úžasném místě v Podskalské ulici v Praze 2 - Novém Městě, doslova několik kroků od Rašínova nábřeží a náplavky, ze které je mimo jiné výhled na panorama Hradčan a Pražský hrad. V blízkosti je dále například Vyšehrad, Karlovo náměstí, botanická zahrada, nebo je možné dojít přes most na stranu Smíchova.

V lokalitě je vynikající dopravní spojení, ať již tramvajemi do několika směrů nebo cca 5 minut pěší chůze ke stanici metra linky B - Karlovo náměstí.

Celková podlahová plocha bytu je cca 115 m2. Kubický prostor místností je umocněn stropy vysokými cca 3,5. V bytě jsou 4 místnosti, z nichž jedna s funkčním krbem využívaná jako jídelna a jedna menší navíc se spací vestavbou o velikosti cca 3 m2. Dále se v bytě nachází komora/spíž, prostorná koupelna a samostatná toaleta. V podhledu nad části koupelny je vybudovaný úložný prostor. V suterénu budovy jsou společné sklepní prostory, kdy dvě části jsou nyní užívány současným vlastníkem bytu.

Stav bytu je původní určený k rekonstrukci. Místnosti jsou orientovány protilehle jak do klidného vnitrobloku, tak do ulice, kde jsou velká vícedílná špaletová okna. Strop je zdoben původními štuky, na podlahách jsou původní parkety vhodné k renovaci. V bytě je pouze nový plynový kotel pro ohřev teplé vody, teplo zajišťuje vlastní společná plynová kotelna v domě (v bytě nejsou vlastní měřáky spotřeby vody a tepla). V mezipatře je k dispozici malý balkon. Na podlaží jsou pouze dva byty.

Dům postavil na počátku minulého století architekt Kamil Hilbert, který byl mimo jiné posledním stavitelem chrámu sv. Víta na Pražském hradě. Průčelí domu nese řadu novogotický prvků. K zadní části domu přiléhá vymezené nádvoří, které ale zatím není využívané ani udržované. V domě je původní výtah, umístěný přímo na podlaží s byty (není v mezipatře). Stav domu je také původní a jsou plánovány některé renovace.

Prodávající si vyhrazuje právo na rozhodnutí prodat byt podle jím zvolených kritérií a za nejvyšší nabízenou cenu. Pokud by část kupní ceny měla být hrazena úvěrem, je to možné prostřednictvím určeného hypotečního specialisty.

Parametry bytu

Cena
13 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Paušální odměna 699 000 Kč bez DPH jako rezervační poplatek bude připočítána k ceně.
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Podskalská, Praha 2 - Nové Město
ID
26
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
115 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

REALITY A FINANCE / REAF.CZ

REALITY A FINANCE / REAF.CZ

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 2?

Podobné nemovitosti