Pronájem bytu 3+kk, Frýdek-Místek, Nad Přehradou, 65 m2

Nad Přehradou, Frýdek-Místek - Místek

24 639 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby)

Prověřené firmy v Frýdku-Místku

Informace k bytu

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu apartmán s dispozici 3+kk, terasou a menší zahrádkou. Jedná se o novostavbu nacházející se v blízkosti centra města Frýdek-Místek, přitom v klidném a krásném prostředí přehrady Olešná s nádherným výhledem. Ideální pro rodiny s dětmi i milovníky klidného relaxu na čerstvém vzduchu. Okolí přehrady Olešná nabízí řadu aktivit pro celou rodinu – velké dětské hřiště, venkovní i krytý aquapark a spoustu možností pro procházky, cyklistiku či jízdu na kolečkových bruslích.

Dům je součástí moderních bytových apartmánů s energeticky úsporným provozem třídy B. K dispozici je jedno bezplatné venkovní parkovací stání přímo u pozemku nebo případně možnost parkovat v blízkosti domu.

Dům je stylově a prakticky zařízený a připravený k nastěhování. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelním stolem je vybaven moderními spotřebiči (trouba, sporák, myčka, mikrovlnná trouba, lednice). Obývací prostor nabízí také chytré úložné řešení. Dále zde najdete ložnici s designovou postelí a dalším pokojem, který může sloužit jako dětský pokoj nebo pracovna. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, elegantním umyvadlem a toaletou. Komfort zajistí podlahové vytápění a přímotopy v jednotlivých pokojích.

Cena pronájmu bytu činí 24.639,- Kč měsíčně + zálohy. Majitelem je požadována kauce ve výši 2 měsíčních nájmů a provize realitní kanceláře.

Rádi přivítáme dlouhodobého nájemníka bez domácích zvířat. Pokud máte zájem o prohlídku domu nebo jakékoliv další informace, prosím, kontaktujte nás.

Parametry bytu

Cena
24 639 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Nad Přehradou, Frýdek-Místek - Místek
ID
1128
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
65 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KURKO reality

náměstí Svobody 29, Frýdek-Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Bc. Monika Solawová

Bc. Monika Solawová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti