Prodej bytu 3+kk, Brod nad Dyjí, 90 m2

Brod nad Dyjí

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Prověřené firmy v Brodu nad Dyjí

Informace k bytu

Hledáte ideální místo pro život, které kombinuje moderní bydlení s kouzlem přírody a bohatou kulturní tradicí?

Představujeme Vám jedinečnou příležitost – byt 3+kk o celkové užitné ploše 90 m² v prestižním projektu, který je momentálně před zahájením výstavby. Tento domov, který svým obyvatelům nabídne komfort, styl a dokonalou atmosféru, bude připraven k nastěhování v únoru 2026.

Tento byt 3+kk nabízí dostatečný prostor pro pohodlné bydlení jednotlivců, párů i menších rodin. Efektivní rozmístění pokojů maximálně využívá každého centimetru a vytváří příjemné prostředí k životu. Apartmán využít také pro pronajímání, kde na Vás čeká velmi zajímavý výnos, vzhledem k atraktivní a vyhledávané, vinařské oblasti.

Součástí bytu je prostorná terasa o velikosti 15 m², ideální pro relaxaci po náročném dni, grilování s přáteli nebo ranní kávu s výhledem na okolní krajinu.

Brod nad Dyjí je jednou z nejžádanějších lokalit v oblasti Novomlýnských nádrží, v okruhu vinařských stezek a turistických tras. Tato malebná obec je perfektní volbou pro milovníky přírody i vína. Okolní příroda vybízí k procházkám a cyklistice, zatímco místní vinařské tradice vás vtáhnou do světa jedinečných chutí a zážitků.

Současný stav výstavby nabízí možnost být součástí architektonicky hodnotného projektu, který splňuje nejnovější standardy. Kvalitní materiály a moderní technologie zaručují komfort a energetickou účinnost.

Plánované dokončení výstavby a kolaudace v únoru 2026 znamená, že máte dostatek času na to, přizpůsobit se změně a těšit se na nové možnosti, které Vám tato nemovitost přináší. Začátek stavby je plánován na únor 2025, což Vám poskytuje možnost sledovat postup výstavby a případně ještě ovlivnit některé detaily podle vlastních představ.

Nechte se okouzlit unikátní kombinací moderního bydlení a přírodních krás. Tato nabídka je ideální pro ty, kdo hledají víc než jen obyčejné bydlení – je to pozvánka k životnímu stylu, který Vám přinese radost a nové možnosti. Přijďte se přesvědčit sami.

Budeme se těšit!

Růt Lukáš

Parametry bytu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Brod nad Dyjí
ID
LR2024052
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
90 m2
Lokalita objektu
Polosamota
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RUT & PARTNERS

Zámecká 7, Světlá nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Lukáš Růt

Lukáš Růt

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Brodu nad Dyjí?

Podobné nemovitosti