Pronájem bytu 3+kk, Ledeč nad Sázavou, Havlíčkova, 170 m2

Havlíčkova, Ledeč nad Sázavou

Rezervováno
23 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně DPH, bez poplatků, + provize RK)

Prověřené firmy v Ledči nad Sázavou

Informace k bytu

Představte si, že byste mohli bydlet v luxusním bytě s panoramatickým výhledem a terasou o rozloze 33 m2, kde si můžete Relaxovat ve vířivé vaně.

Tento nádherný byt s dispozicí 3+kk se nachází v Havlíčkově ulici v Ledči nad Sázavou. Nabízí nejenom pohodlné nadstandardní bydlení, ale i širokou škálu možností pro aktivní trávení volného času.

Byt se nachází v přízemí novostavby, cihlového rodinného domu se třemi bytovými jednotkami.

Nabízí užitnou plochu 170 m2, kterou tvoří dvě prostorné ložnice s dvěma samostatnými koupelnami s vanou a sprchovým koutem. Součástí kuchyně je plně vybavená kuchyňská linka vč. spotřebičů. Dominatou je prostorný obývací pokoj s jídelním koutem a sedací soupravou.

Byt je kompletně zařízený, včetně podlahového vytápění tepleným čerpadlem, předokenní žaluzie s el. pohonem a garáže s dálkově ovládanými vraty.

Největší předností tohoto bytu je terasa. Relaxaci můžete umocnit využitím vířivé vany, kde si můžete užívat klidu, pohody a nádherného výhledu.

K aktivnímu odpočinku můžete využít bohaté možnosti v okolí jako např. cyklostezku, multifunkční sportovní arénu nebo krásné procházky v posázaví. V místě je kompletní občanská vybavenost, včetně polikliniky, vlakové a autobusové nádraží, mateřské školy, základní školy, gymnázium, VOŠ, SOU a mnoho pracovních příležitostí. Díky kolárně a kočárkárně je tento byt ideální pro rodiny s dětmi.

Další předností tohoto místa je 10 km vzdálený nájezd na D1, což umožňuje pohodlný dojezd do Prahy.

Pokud toužíte po luxusním bydlení s výhledem, terasou a vířivou vanou, toto je právě ten správný byt pro vás!

Neváhejte mě kontaktovat a domluvte si prohlídku tohoto atraktivního bytu ještě dnes!

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
23 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně DPH, bez poplatků, + provize RK
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Havlíčkova, Ledeč nad Sázavou
ID
00262
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
170 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Jana Krejčíková

Jana Krejčíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Ledči nad Sázavou?

Podobné nemovitosti