Prodej bytu 1+kk, České Budějovice, Krajinská, 43 m2

Krajinská, České Budějovice - České Budějovice 1

4 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 351 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Nabízíme byt k prodeji o velikosti 1 + KK na ulici Krajinská v Českých Budějovicích.Tato ulice je v městské památkové rezervaci České Budějovice.Spojuje Náměstí Přemysla Otakara II. s Mariánským náměstím.Tento cihlový objekt se nachází přímo v historickém centru Českých Budějovic.
Pavlačový dům byl kompletně zrekonstruován v roce 2017. Byt je ve velmi dobrém stavu a disponuje plochou 43m², včetně 2m² sklepní plochy.Nachází se ve 4. podlaží z celkových 4 podlaží v objektu.Nabízí bezbariérový přístup a výtah.Odpad je řešen kanalizací a přívod vody zajišťuje dálkový vodovod.Dostupná doprava zahrnuje vlakové spojení, rychlý přístup k dálnici,MHD. Telekomunikační služby zahrnují telefonní a internetové připojení.V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
4 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Krajinská, České Budějovice - České Budějovice 1
ID
548
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
43 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
43 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK Chlebek

Josefa Václava Sládka 41, Frýdek-Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ing. Richard Chlebek

Ing. Richard Chlebek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti