Prodej rodinného domu, Květnice, Šťavelová, 162 m2

Šťavelová, Květnice

15 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 73 344 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Květnici

Informace k domu

Rádi bychom Vám představili unikátní nabídku prodeje plně vybaveného rodinného domu jen pár minut od Prahy, který nabízí naprosté soukromí v srdci vzrostlé zeleně. Tento výjimečný dům se nachází na prostorném rohovém pozemku, kde můžete nerušeně relaxovat u vlastního bazénu. Ideální pro ty, kdo hledají harmonii mezi přírodou a pohodlím moderního bydlení s rychlou dostupností do města.

Dům s dispozicí 5+1 se nachází na krásném pozemku o rozloze 725 m². Podlahová plocha domu činí 162 m² a jeho design i vybavení jsou ideální pro pohodlný rodinný život. Tento dům, postavený v roce 2004, poskytuje nejen veškerý moderní komfort, ale i dostatek soukromí. V domě najdete 3 ložnice, pracovnu, samostatnou kuchyni, obývací pokoj, 2 koupelny s WC, prostornou komoru využívanou jako prádelnu, zimní zahradu, šatnu a celou řadu úložných prostor.

Vstupte do domu a okamžitě vás přivítá prostorný obývací pokoj s krbovými kamny, které vytvoří příjemnou atmosféru během chladných večerů. Dřevěné parkety, které pokrývají podlahu v přízemí, dodávají interiéru teplo a eleganci, zatímco plně vybavená kuchyně včetně americké lednice nabízí ideální prostor pro přípravu rodinných večeří či setkání s přáteli. Celý dům se prodává včetně stylového nábytku, takže je připraven k okamžitému nastěhování bez nutnosti dalších investic.

K domu náleží také krásná terasa, kde můžete strávit příjemné chvíle s rodinou či přáteli u venkovního grilu. A když přijde léto, zastřešený bazén s protiproudem a slanou vodou, vybaven systémem ohřevu tepelným čerpadlem, se stane vaším oblíbeným místem k relaxaci. Bazén je navíc vybaven čisticím robotem a díky systému elektrolýzy se udržuje v perfektním stavu bez nutnosti používání chemie.

Tento dům nejen že poskytuje útulné zázemí, ale je i energeticky efektivní. Teplo a ohřev vody zajišťuje nový plynový kombinovaný kondenzační kotel značky Junkers, který lze kombinovat s fotovoltaikou, což ještě více snižuje náklady na provoz. Měsíční náklady na provoz domu, včetně plynu, vody, elektřiny, internetu a dalších služeb, činí maximálně 9 000 Kč.

Rodinný dům se nachází v klidné části obce Květnice, v přírodě, avšak v bezprostřední blízkosti Prahy. V Květnici najdete mateřskou školu, restauraci, dětské hřiště, rybník, úřad, penziony. Pohodlné nákupy zajistíte v blízkém Újezdě nad Lesy nebo v Úvalech, kde je také veškerá občanská vybavenost - MŠ, ZŠ, kroužky pro děti, nákupy, úřad, pošta, lékařská péče, fitness, tenisové kurty, fotbalová a dětská hřiště a další služby. Pohodlnou dopravní dostupnost zajišťují pravidelné autobusové linky do okolních obcí s železničním spojem do centra Prahy (Klánovice, Úvaly). Cesta vlakem na Masarykovo nádraží trvá cca 25 minut. Ke stanici metra B - Černý Most se autem dostanete za 15 minut. Okolní příroda doslova láká k procházkám nebo cykloturistice. V blízkém okolí se rozléhá chráněná krajinná oblast Škvorecká obora, Klánovická rezervace a je zde mnoho turistických cest a možností trávení volného času.

Parametry domu

Cena
15 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Šťavelová, Květnice
ID
0730
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
162 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
162 m2
Plocha nemovitosti
725 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jan Blažek

Ing. Jan Blažek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Květnici?

Podobné nemovitosti