Prodej rodinného domu, Střevač, 109 m2

Střevač

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu, provize a všech poplatků)

Prověřené firmy v Střevači

Informace k domu

Prodej rodinného domu se zahradou v obci Střevač, 8 km od Jičína.

Dům stojí na vlastním pozemku o velikosti 1290 m2. Je postaven z pálených cihel. V současné době je obytné přízemí o dispozici 4+1, ve kterém již započala rekonstrukce, kterou si budete moct dokončit podle vašich představ. V galerii naleznete vizualizace jako inspiraci, jak by to mohlo vypadat po dokončení. Dům má ještě podkroví, které má 128 m2 pro vybudování dalších místností. A pod domem se nachází sklep. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů. Odpady jsou svedeny do jímky, je zde ale možnost připojení na obecní kanalizaci. Voda je z vlastní kopané studny, na pozemku je přípojka na obecní vodovod. Na dům navazují dvě garáže a dílny a je zde také kryté parkovací stání a pergola. Celý pozemek je oplocen.

Při rekonstrukci této nemovitosti můžete žádat o dataci ve výši až 1.150.000 Kč, kterou vám mohu zařídit. Tím tak snížíte své finanční náklady na rekonstrukci tohoto domu. S případným financování prostřednictvím hypotečního úvěru vám může pomoci mnou prověřený finanční specialista. Pro více informací se na mě neváhejte obrátit.

Parametry domu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu, provize a všech poplatků
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Střevač
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
109 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1290 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Lukáš Michálek

Lukáš Michálek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Střevači?

Podobné nemovitosti