Prodej rodinného domu, Suchdol nad Lužnicí, Pražská, 180 m2

Pražská, Suchdol nad Lužnicí

9 869 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 033 Kč /za měsíc

(Cena včetně právního servisu a provize RK.)

Prověřené firmy v Suchdole nad Lužnicí

Informace k domu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu, s dispozicí 5+1, s garáží a zahradou, ul. Pražská, Suchdol nad Lužnicí.

Prvorepubliková vila o třech podlaží, případně dvou podlažích a vestavěném podkroví, po kompletní rekonstrukci, která byla dokončena v roce 2015, nabízí:

V technickém podlaží garáž přístupnou ze zahrady a místnosti technického a skladovacího zázemí.

V 1.n.p., přístupném po pár schodech a přes zádveří vejdeme do vzdušné haly se schodištěm. Po levé ruce máme dveře do ložnice o 20.8 m² s přístupem na balkonek, a do obýváku o 22,4 m² s krbem. Naproti se nachází prostorná kuchyně o 21,2 m² se stylovou kuchyňskou linkou s moderními el. spotřebiči, ostrůvkem a velikým jídelním stolem stolem. Vpravo pak je koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem o 4 m², samostatné WC a komora.

Ve 2.n.p., neboli vestavěném podkroví, přístupném po původním zrenovovaném schodišti, další koupelnu s vanou, umyvadlem, WC a odkládacím prostorem, dva pokoje o 10,3 m², 11,3 m² a další členitější pokoj s přiznanými šikminami, kde je schodiště pod vrchol střechy, s prostorem pro netradiční spaní.

Na zahradě pak příjemné posezení pod zastřešenou pergolou, udržovaný trávník se zahradními volnočasovými prvky a opečovávanou květenu :-)

Zdroj vytápění v ústředním topení je zajištěno hned třikrát: plynový kotel, moderní automat na uhlí a příjemnou tepelnou pohodu může podpořit také krb s výměníkem. Ohřev vody bojlerem, odpady svedeny do kanalizace. Celková plocha pozemku 470 m², z toho zastavěná 127 m². Parkování až 4 vozů před domem, zčásti na vlastním a obecním pozemku.

Suchdol nad Lužnicí je skvěle fungující město s veškerou občanskou vybaveností. Okolí nabízí bohaté kulturní vyžití a mnoho rekreačních příležitostí, jako třeba pískovny ke koupaní a rybaření, či upravené cyklotrasy. Dojezdová vzdálenost na hraniční přechod s Rakouskem České Velenice/Gmünd cca 20 km, Halámky/Nagelberg cca 12km, do Třeboně cca 18 km, do Českých Budějovic cca 42km.

S případným získáním hypotéky vám ochotně pomůže náš finanční specialista. komplet foto na stránkách realitního zprostředkovatele dumrealit.cz/kejsar. Ev. číslo: 648608.

Parametry domu

Cena
9 869 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Pražská, Suchdol nad Lužnicí
ID
649222
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
127 m2
Podlahová plocha
180 m2
Plocha nemovitosti
470 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
177 kWh/m2 za rok
Topení
Lokální plynové
Garáž
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Kejšar

Jiří Kejšar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Suchdole nad Lužnicí?

Podobné nemovitosti