Prodej bytu 3+kk, Sveti Vlas, Bulharsko, 103 m2 (ID: 2296702)

Sveti Vlas, Bulharsko

4 888 650 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Nový luxusní byt 3+kk na pláži. Apartmán 103m2 je situovány v krásné a klidné lokalitě v soukromém a plně vybaveném rekreačním komplexu, který se nachází přímo na pláži a může nabídnout největší bazén v celé oblasti o průměru 30 metrů, vybavený klouzačkou a brouzdalištěm pro nejmenší. Video nahlídněte na naše webové stránky. V prázdninovém komplexu můžete dále využít lehátka kolem celého bazénu, dětská hřiště, několik restaurací, obchody, masážní studio, kadeřnictví, manikúru, pedikúru, kosmetický salón, posilovnu a fitness centrum, tenisový kurt, stolní tenis, kulečník a neplacené parkoviště. Z dalších služeb můžete využít např. praní a žehlení, směnárnu, WiFi zdarma či informační servis, kde vám poradí nejen s výběrem nejrůznějších výletů, ale také v mnoha dalších praktických věcech, které budete chtít vyřídit. Každý apartmán je vybavený účelným nábytkem, který je v ceně. Kombinace umístění apartmánů přímo na pláži a blízkost věhlasných letovisek je předpokladem pestrého a plnohodnotného rodinného odpočinku. Tyto apartmány máme k dispozici jak k prodeji tak k pronájmu. V tomto komplexu nabízíme k prodeji více apartmánů různých velikostí i dispozic (1+kk, 2+kk, 3+kk a 4+kk), v případě zájmu o jiný typ kontaktujte naši RK.
Nemovitost je vhodná nejen k vlastnímu odpočinku a rekreaci, ale i jako investice k pronájmu. Je to ojedinělá možnost letního bydlení v krásném a příjemném prostředí.
Financování: U této nemovitosti jsme schopni zajistit splátkový prodej do osobního vlastnictví a to pomocí rovnoměrných měsíčních plateb po dobu až 7 let. Akontace vlastními prostředky již od 20%. Dále nebankovní formu financování (bez nutnosti prokazování příjmů). Kupujete přímo od majitele apartmánu, neplatíte tak žádnou provizi RK. Podívejte se i na naše další nabídky apartmánů v tomto komplexu. Prodejem nemovitostí v Bulharsku se zabýváme již 20 let.

Parametry bytu

Cena
4 888 650 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Sveti Vlas, Bulharsko
ID
PRES82
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
95 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
103 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Assen Karailiev

Ing. Assen Karailiev

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti