Prodej rodinného domu, Dobřichovice, Lipová, 109 m2

Lipová, Dobřichovice

12 442 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 297 Kč /za měsíc

(vč. DPH, provize a právních služeb)

Prověřené firmy v Dobřichovicích

Informace k domu

Dovolujeme si Vám představit nově vznikající projekt Dobřichovické bydlení, který je situován na uzemí Dlouhý díl, v rámci něhož vznikají rodinné domy o několika bytových jednotkách. Konkrétně tato nabídka se týká prodeje jednoho bytu v rámci rodinného domu o 3 bytových jednotkách. Jde o pravou část domu se samostatným vchodem do bytu i se samostatným vchodem na vlastní zahradu.

Dvoupodlažní byt má v přízemí obrovský obývací pokoj s kuchyňským koutem s východem na terasu a na zahradu. Dále je v přízemí koupelna s WC a se sprchovým koutem, technická místnost, hala a zádveří (předsíň). Z obýváku se po schodišti dostanete do horního patra, v němž se nachází další koupelna s vanou a s WC. Dále je v horním patře ložnice, která disponuje prostornou šatnou a dva dětské pokoje, z nichž jeden má vstup na lodžii.

Vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje tepelné čerpadlo; technická místnost, v níž jsou technologie umístěny, je v přízemí, a lze ji využít i jako sklad zahradního náčiní či prostě jako sklep. V pokojích a v hale bude plovoucí podlaha, přičemž celý byt bude vytápěn podlahovým topením a v koupelnách budou navíc i topné žebříčky.

K bytu náleží jedno parkovací stání na pozemku náležícímu k domu. Zatím je dostupné i druhé parkovací stání, které je možné si přikoupit. Další auto lze případně parkovat na parkovací ploše na ulici u domu.

Předpokládaný termín dokončení - březen 2025.

Pro více informací o projektu a lokalitě se podívejte na web projektu nebo neváhejte kontaktovat makléře projektu.

Cena je uvedena včetně DPH.

Parametry domu

Cena
12 442 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. DPH, provize a právních služeb
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Lipová, Dobřichovice
ID
11942
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
109 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
109 m2
Plocha nemovitosti
335 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Martin Prokeš

Mgr. Martin Prokeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobřichovicích?

Podobné nemovitosti