Prodej rodinného domu, Říčany, Výhledová, 158 m2 (ID: 2297525)

Výhledová, Říčany

14 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 247 Kč /za měsíc

(cena včetně provize a právních služeb)

Prověřené firmy v Říčanech

Informace k domu

Útulný rodinný dům v Pacově u Říčan - klidná lokalita s dokonalou dostupností do Říčan i Prahy.

Představujeme vám rodinný dům v srdci malebného Pacova u Říčan, který spojuje klid venkova s pohodlím blízkosti velkoměsta. Tento domov je zasazen do tiché, slepé ulice, kde si užijete ničím nerušené rodinné chvíle a zároveň oceníte rychlou a pohodlnou dostupnost – za pouhých pár minut jste v centru Říčan nebo na okraji Prahy.

Dům je navržen s ohledem na praktické využití každého metru. Dispozice domu je promyšlená a dobře organizovaná, což umožňuje pohodlné a harmonické bydlení. Prostorný obývací pokoj s krbovými kamny a kuchyňským koutem (46,20 m2) s přímým vstupem na slunnou terasu je ideálním místem pro společné rodinné chvíle, odpolední kávu nebo grilování s přáteli. Kuchyně je původní a je propojena s jídelním koutem, což oceníte při rodinných večeřích i každodenním vaření. V 1. NP dále naleznete pracovnu / hostinský pokoj (12,25 m2), koupelnu se sprchovým koutem, toaletou a plynový kotel, který zajišťuje vytápění i teplou vodu (5,76 m2). Dále prostornou chodbu se schodištěm do 2. NP (13,50 m2).

Ve 2. NP jsou 3 samostatné, velkorysé a světlé pokoje s dostatkem úložného prostoru. Dva z nich mají vstup na balkon. Hlavní ložnice má svoji samostatnou koupelnu s vanou, sprchový kout, toaletu a bidet. Na chodbě je dále samostatná toaleta, šatní prostor a další balkon. Z chodby je vstup na půdu, která lze využít jako další úložiště pro sezónní věci. Dům je již vyklizený.

Nechybí ani praktická garáž, která poskytuje nejen místo pro vaše auto, ale také úložný prostor pro sportovní vybavení, nářadí či jako místo pro vaše koníčky.

Zahrada obklopující dům je udržovaná a nabízí dostatek prostoru pro hry dětí, zahradničení, nebo jen pro relaxaci s knihou v ruce. Zahradní domek s přístřeškem pro uskladnění všeho potřebného a posezení jako bonus. 

Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají harmonii mezi poklidným rodinným životem a výhodami blízkosti města. Pacov u Říčan vám nabídne klid, soukromí a prostor pro váš rodinný život, zatímco Praha je na dosah ruky.

V těsném okolí a docházkové vzdálenosti je mateřská i základní škola NEMO s rozšířenou výukou angličtiny, tenisový areál, fotbalový klub, Přírodní park Rokytka nebo koupaliště Jureček. Veškerou ostatní občanskou vybavenost naleznete v Říčanech, které jsou vzdáleny pouhých několik minut jízdy autem či autobusem. 

Nechte se okouzlit touto skvělou nabídkou a přijeďte si dům prohlédnout – váš nový domov již čeká!

Parametry domu

Cena
14 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Výhledová, Říčany
ID
N00037
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
158 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
544 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radek Pajič, MBA, MSc.

Radek Pajič, MBA, MSc.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti