Prodej rodinného domu, Pardubice, Štrossova, 264 m2 (ID: 2297593)

Štrossova, Pardubice - Bílé Předměstí

19 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 92 931 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Pardubicích

Informace k domu

Moderní rodinný dům se dvěma bytovými jednotkami v centru Pardubic: Ideální pro bydlení, podnikání i investici

Nabízíme k prodeji moderní a nadstandardně vybavený rodinný dům v srdci Pardubic, který díky svému promyšlenému dispozičnímu řešení a prestižní lokalitě nabízí široké možnosti využití. Tento architektonicky výjimečný dům, navržený Ing. Arch. Jiřím Hácem, dokončený v roce 2006, spojuje komfort rodinného bydlení s prostorem pro podnikání.
Dům včetně všech okolních staveb byl poctivě a velkoryse postavený z kvalitních materiálů a je citlivě zasazený do stávající zástavby. V roce 2002 byla založena okrasná zahrada, která dnes nabízí vysokou míru soukromí.

Popis domu:
Dvě nezávislé bytové jednotky s vlastním vstupem:

1.Hlavní bytová jednotka 4+kk: Nabízí luxusní rodinné bydlení s prostorným obývacím pokojem, kuchyňským koutem, pracovnou, několika šatnami a velkorysým vstupem na dřevěnou terasu, která plynule navazuje na udržovanou zahradu s bazénem. Tato jednotka je ideálním místem pro pohodlný a klidný rodinný život.

2. Samostatná jednotka 1+kk: Tento multifunkční prostor lze využít jako plně vybavenou garsonku, ale také jako profesionální provozovnu. Samostatný vchod zajišťuje soukromí pro obě části domu a vytváří ideální prostředí pro spojení bydlení s podnikáním. 

Technické specifikace a vybavení:
- Stabilní a odolná konstrukce: Dům je postaven z voštinových cihel a železobetonu.
- Moderní a úsporné vytápění: Kondenzační kotel Vaillant, podlahové vytápění, výkonná finská krbová kamna.
- Bezpečnost a technologie: EZS systém Jablotron s komunikátorem i možností napojení na PCO

Exteriér a zahrada:
- Okrasná zahrada: Zahrada obklopující dům je pečlivě udržována a vybavena automatickým zavlažováním, které je napájeno ze studny s vysokou vydatností. Zahrada nabízí příjemné místo k relaxaci s bohatou zelení a vzácnými dřevinami.
- Bazén: Zastřešený oválný bazén s délkou 6 metrů, protiproudem a osvětlením poskytuje luxusní zázemí pro odpočinek i sportovní vyžití.
- Parkování: Dvě prostorné garáže – jedna integrovaná v domě a druhá samostatně na zahradě.

Strategická poloha:
Dům se nachází v atraktivní a klidné části Pardubic, blízko Matičního jezera, parku a historické památky Kamenná vila. Vše potřebné je v bezprostřední blízkosti. Bulharská ulice, která je těsně u domu s návazností k Matičnímu jezeru je v rámci Pardubic unikátním místem a patří k jedné z nejhezčích lokalit.

Proč je tato nemovitost výjimečná?
Tento dům nabízí perfektní kombinaci komfortního bydlení a možnosti podnikání pod jednou střechou. Ať už hledáte domov pro svou rodinu, prostor pro podnikání, nebo investici, tato nemovitost vám poskytne vše potřebné. Architektonické řešení, moderní technologie a nadstandardní vybavení z něj činí skutečně výjimečnou nemovitost na trhu. 

Neváhejte mne kontaktovat a přijďte se přesvědčit osobně! Tento dům vás nadchne svou všestranností, komfortem a skvělou polohou.
Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujícího dle vlastního výběru.

Parametry domu

Cena
19 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Štrossova, Pardubice - Bílé Předměstí
ID
10092024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
264 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1026 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Štěpánka Mimrová, MBA

Štěpánka Mimrová, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pardubicích?

Podobné nemovitosti