Pronájem bytu 2+kk, Hodonín, 46 m2

Hodonín

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(více informací na vyžádání u zprostředkovatele)

Prověřené firmy v Hodoníně

Informace k bytu

Vítejte v útulném bytě 2+kk v moderním bytovém domě v blízkosti centra města Hodonín. Tento světlý a prostorný byt nabízí ideální bydlení pro jednotlivce či páry, kteří hledají komfortní a moderní prostředí. S celkovou plochou 51,26m², včetně balkonu s výhledem na okolí, se zde budete cítit jako doma.

Bytová jednotka se nachází ve 2. patře nízkoenergetického bytového domu, na kterém v současné době probíhají dokončovací práce. Celková plocha bytu činí 51,26 m2, podlahová plocha bytu je 46,44 m2, bytu přináleží prostorný balkon, sklep s možností užívání společné kolárny umístěné v přízemí bytového domu. Bytová jednotka je vybavená prostornou kuchyňskou linkou s kvalitními spotřebiči (sporákem, myčkou na nádobí a digestoří). Podlahy v bytě jsou vinylové v kombinaci s dlažbou (sociální zařízení). Parkování ihned u vchodu bytového domu je také velkou výhodou.

Každý pokoj (obývací pokoj s kuchyní a ložnice) má vlastní klimatizaci, která zajistí jak vychlazení, tak i vytopení celého prostoru. Vytápění celého bytu je podlahové elektrické s termostatem pro regulaci teploty v každé místnosti, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler umístěný v koupelně. Koupelna disponuje sprchovým koutem, skříňkou s umyvadlem, toaletou a elektrickým žebříkem, v koupelně je dále prostor na umístění pračky a sušičky.

Platby:
- nájem 15.000,-- Kč/měsíc,
+ zálohy na služby ve výši: 350,-- Kč/byt /měsíc (osvětlení společných prostor + úklid společných prostor) + 350,-- Kč záloha na vodu/osoba/měsíc,
+ měsíční záloha na elektřinu dle vlastní spotřeby nájemce,
+ jistota ve výši 2 měsíčních nájmů tj. 30.000,-- Kč,
+ provize RK ve výši 1 měsíčního nájmu.

Energetická třída náročnosti budovy je "A - mimořádně úsporná", tento bytový dům patří mezi mimořádně úsporné budovy, což se projeví i na Vašich nákladech za energie. Na střeše bytového domu jsou umístěny fotovoltaické panely pro obnovitelnou výrobu elektřiny, jejichž výhody může po dohodě s majiteli využívat každý obyvatel bytového domu. Výstavba bytového domu bude dokončena letos, probíhají poslední dokončovací práce s jejichž dokončením se počítá do konce října 2024. Bytová jednotka bude k dispozici od listopadu, případně prosince 2024.

Vychutnejte si výhody bydlení v novém bytě s nízkoenergetickým provozem a výhodou parkování přímo u vchodu. S dostupností dopravy vlakem, autobusem a MHD, budete mít vždy snadný přístup kamkoliv budete potřebovat.

Majitel si vyhrazuje právo výběru nájemců, v případě zájmu mě neváhejte kontaktovat, ráda Vám k této nemovitosti poskytnu více informací, anebo zajistím prohlídku bytu.

Parametry bytu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
více informací na vyžádání u zprostředkovatele
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Hodonín
ID
01-281
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
51 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
46 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Kuchtíčková

Cihlářská čtvrť 3117/8, Hodonín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Monika Skutecká

Ing. Monika Skutecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Hodoníně?

Podobné nemovitosti