Prodej rodinného domu, Doksy, Ke Křížku, 158 m2

Ke Křížku, Doksy

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prověřené firmy v Doksech

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme prodej samostatného rodinného domu 5+1 se dvěma nadzemními podlažími s obytnou plochou 158 m2 na pozemku 833 m2, ulici Ke Křížku - Doksy u Kladna. Přízemí se sestává ze vstupní chodby, menšího pokoje, koupelny se sprchovým koutem a toaletou, kuchyně propojené s prostorným obývacím pokojem s krbem a vstupem na zimní zahradu. Po dřevěném schodišti vejdeme do patra, které se sestává z chodby se vstupem na balkón, koupelny s vanou a toaletou, dvou pokojů a ložnice se šatnou. K dispozici je garáž s vraty na dálkové ovládání, která je průchozí do zimní zahrady. Dále zahradní domek s dílnou, v zadní části zahrady se vzrostlou a upravovanou zelení, která skýtá dostatek soukromí. Vytápění je v přízemí podlahové, v patře radiátory. Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem. Voda a odpad obecní sítě. K nemovitosti se nevztahují žádná věcná břemena.

Nechcete ztrácet čas? V případě zájmu Vám rád pošlu odkaz na virtuální prohlídku, abyste měli úplnou představu o nabízené nemovitosti (360C prohlídka s možností orientace ve videu dle vašich představ).

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Ke Křížku, Doksy
ID
N07475
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
233 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
158 m2
Plocha nemovitosti
833 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Pohořský

Lukáš Pohořský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Doksech (okr. Kladno)?

Podobné nemovitosti