Prodej bytu 3+1, Fulnek, Pivovarská, 68 m2

Pivovarská, Fulnek

2 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 008 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Fulneku

Informace k bytu

Využijte výjimečnou příležitost vlastnit prostorný byt 3+1 v osobní vlastnictví v malebném Fulneku, na ulici Pivovarská 666. Tento byt o rozloze 68 m² je ideální pro rekonstrukci, která vám umožní vytvořit domov přesně podle vašich představ. Byt je v původním, ale zachovalém stavu s umakartovým jádrem, což nabízí neomezené možnosti pro rozsáhlou rekonstrukci, například pro rozšíření koupelny s pračkou nebo zbudování šatny v předsíni.
Praktické uspořádání zahrnuje průchozí kuchyni, která plynule přechází z předsíně do obývacího pokoje, a dvě samostatné ložnice. Jedna z ložnic má přístup na prostornou lodžii s nádherným výhledem na zámek Fulnek, což zajišťuje soukromí a příjemnou relaxaci.
Podlahy jsou kombinací PVC a koberců, některé stěny zdobí tapety. Předsíň je vybavena vestavěnými skříněmi a nabízí možnost přeměny jednoho ze vstupů do kuchyně na prostornou koupelnu či šatnu.
Vytápění v domě je zajištěno pomocí ústředního topení a centrálního tepelného čerpadla, které zajišťuje i teplou vodu. Budova je panelové konstrukce s plastovými okny a zateplením, což zajišťuje energetickou účinnost. Dům nabízí také kočárkárnu a kolárnu, sušárnu a dílnu. A k bytu nechybí ani sklep. Ideální pro rodiny.
A tato ďábelská adresa se paradoxně nachází v klidné části města s výbornou občanskou vybaveností a snadnou dostupností do centra.
Fulnek navíc nabízí klidné bydlení malého města s bohatou historií a zároveň snadnou dostupnost služeb blízkých okolních měst.
Nepropásněte tuto skvělou příležitost přetvořit si byt podle svých představ. Kontaktujte nás dnes a domluvte si prohlídku, abyste zjistili více o této jedinečné nabídce a možnosti, jak jí získat do svého vlastnictví. A rády Vám pomůžeme i s vhodným financováním.

Parametry bytu

Cena
2 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Pivovarská, Fulnek
ID
13261
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
62 m2
Patro
3. z 4
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
68 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Sklep
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Petra Nováková

Petra Nováková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Fulneku?

Podobné nemovitosti