Prodej rodinného domu, Biograd na Moru, Chorvatsko, 38 m2

Biograd na Moru, Chorvatsko

1 933 855 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji plně vybavené mobilní dům v oblíbeném Camp Park Soline v Biogradu na Moru, který se nachází jen 5 minut chůze od krásné pláže.
Součástí pronájmu je možnost parkování přímo u domu.

Mobilní dům NORD, model PANEO NEO s užitnou plochou 64 m² (zastavěná plocha 38 m²), s kapacitou 4+2 osob.
Tento dům z roku 2022 je k dispozici za cenu 1203 eur za m2

Roční poplatek za pronájem pozemku v kempu činí 6 tis. eur pro tento domek s kapacitou 4+2 .
Tento poplatek zahrnuje spotřebu vody a elektrické energie, odvoz odpadu a kanalizaci. Poplatek za rok 2024 je již uhrazen.
Camp Park Soline je otevřen od 1.4 do 15.10. v roce.

Mobilní dům je plně vybaveny nádobím, myčkou na nádobí, kávovary, televizí, venkovním nábytkem, dvěma toaletami se sprchami, dvěma ložnicemi, kuchyňským koutem s jídelním stolem, plynovým grilem, mikrovlnnou troubou a ledničkou.

Kemp se nachází v krásném borovicovém lese, který zajišťuje příjemný stín a klidné prostředí pro odpočinek. V kempu najdete vše potřebné pro pohodlný pobyt – obchod, restauraci, kavárnu, pekárnu a dětská hřiště. Kemp se rozkládá přímo na promenádě u oblíbené pláže Soline, která je známá svou nádhernou zátokou a písčitým dnem v moři. Na pláži najdete další restaurace, bary, kavárny a mnoho aktivit pro děti.

Promenáda vás zavede až do centra města, které je vzdálené jen 1 km příjemnou procházkou podél pláže. Biograd na Moru je skvělé místo nejen pro relaxaci, ale také pro zábavu. Nachází se zde největší zábavní a vodní park v Chorvatsku – Dalmaland, stejně jako Adventure park pro milovníky adrenalinu. Z místního přístavu se můžete vydat na okolní ostrovy a objevovat krásy Jadranu.

Biograd na Moru je populární přímořské město na chorvatském pobřeží, které je známé svou bohatou historií, čistými plážemi a kvalitními turistickými službami. Je ideálním místem jak pro letní rekreaci, tak pro rodinné dovolené. Město nabízí široké možnosti sportovního vyžití, včetně cykloturistiky, jachtingu a potápění, a zároveň se nachází v blízkosti národních parků jako Kornati nebo Krka.

Pokud hledáte nemovitost v této oblasti, rádi vám pomůžeme s výběrem ideálního domu či apartmánu podle vašich specifických požadavků. Nabízíme profesionální poradenství a asistenci při celém procesu nákupu, abyste našli svůj vysněný domov nebo investici u moře.

Parametry domu

Cena
1 933 855 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Biograd na Moru, Chorvatsko
ID
F14427
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
38 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
38 m2
Plocha nemovitosti
100 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti