Pronájem bytu 2+1, Ústí nad Labem, Dukelských hrdinů, 52 m2

Dukelských hrdinů, Ústí nad Labem - Bukov

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie, služby, kauce)

Prověřené firmy v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Realitní kancelář Vám nabízí k dlouhodobému pronájmu byt o dispozici 2+1, který se nachází ve městě Ústí n. L., městská část Bukov, ulice Dukelských hrdinů. Tato vyhledávaná lokalita je místem pro klidné a komfortní bydlení, které poskytne veškeré potřebné zázemí. V bezprostřední blízkosti domu je spousta zeleně, škola, školka, sportoviště, MHD, nákupní centra a nedaleké golfové hřiště. Bytová jednotka je umístěna v 4. NP cihlového domu bez výtahu. Celková podlahová plocha bytu činí 52 m2. Za vstupními dveřmi je chodba, ze které je přístup do koupelny. Koupelnové jádro je menší s vanou, umyvadlem. Vedle koupelny je WC, které je stavebně odděleno od koupelny. Samostatná kuchyně (je zde moderní kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou, el. troubou, digestoř a umyvadlo). Dále obývací pokoj a ložnice. Všechny pokoje bytu směřují na jihovýchod s výhledem do zeleně. Byt není vybaven nábytkem, vše si musí vybavit nový nájemce podle svých představ. Okna jsou plastová, podlahy jsou PVC, plovoucí v kombinaci s keramickou dlažbou. K užívání bytu náleží vetší sklepní kóje. Vytápění bytu a ohřev teplé vody je zajištěn dálkově. Parkování je dostupné v dostatečné míře v ulici přímo před domem. Elektřina bude přepsána na nájemce, který si stanoví výši záloh sám. Plyn v bytě není k dispozici. Nájemné za byt činí 12.000,-Kč + zálohy na služby při užívání bytu 2 osobami (vytápění 1.000,- Kč, vodné, stočné a studená voda 500,- Kč a teplá voda 1.000,- Kč, úklid 142,- Kč a osvětlení společných prostor domu 25,- Kč) = celkem 14.667,- Kč / měs. Byt je určen maximálně pro 3 osoby. Vratná kauce činí 24.000,-Kč. Byt je k dispozici od 1.12.2024.

Důležité: Vlastník bytu vyžaduje od všech zájemců o pronájem bytu nejprve vyplnit dotazník zde: https://docs.google.com/forms/d/1OP-rue1zBgaiAdHSU59567z8sEZRFE5jt1sRc0YHLOg/edit následně po výběru vhodných zájemců budete kontaktováni makléřem, který si s vámi sjedná konkrétní termín prohlídky. Děkujeme za pochopení.

Parametry bytu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie, služby, kauce
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Dukelských hrdinů, Ústí nad Labem - Bukov
ID
1125
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
52 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BONO reality s.r.o.

Palachova 1082/10, Litoměřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Milan Pleskot

Bc. Milan Pleskot

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti