Pronájem bytu 1+kk, Kladno, Vrchlického, 37 m2

Vrchlického, Kladno - Kročehlavy

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(odměna RK jedno nájemné + DPH)

Prověřené firmy v Kladně

Informace k bytu

Pronájem novostavby bytu 1+kk s vlastním parkovacím stání v Kladně, Kročehlavy, ul. Vrchlického 3318.

Jedná se o pronájem moderní novostavby bytu 1+kk o velikosti 37 m2. V ceně nájemného je zahrnuto i vlastní parkovací stání přímo v objektu stavby. To je přístupné přes automatickou vjezdovou bánu ovládanou Vaším telefonem...vaše auto tak bude v bezpečí a nadosah.

Byt je připravený k nastěhování. Součástí je kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči a solitérní lednicí s mrazákem. Koupelna se sprchovým koutem je vybavena novou pračkou a sušičkou PHILCO. V chodbě je zakázkový nábytek - velká vestavná skříň s botníkem a věšákem. Podlahové krytiny bytu jsou v kombinaci dlažby a vinylu. Samozřejmostí jsou elektrické předokenní rolety. Ty Vám zajistí absolutní soukromí. Rustikální provedení stropů bytu se svítidly na dálkové ovládání dodávají bytu moderní nádech. Prostor bytu je předělen bílou policovou stěnou, za kterou je umístněná postel s úložným prostorem. V bytě je také subtilní TV stěna.

Byt nabízí klidné bydlení v moderní novostavbě. Bytový dům se nachází v jedné z nejhezčích a nejklidnějších lokalit města. Zde převládá původní zástavba rodinných domů se spoustou zeleně. Pět minut chůze od domu je oblíbené Sítenské údolí. To je pro Kladno něco jako Central Park pro New York, které nabízí spoustou možností pro sportovní aktivity a rodinné vyžití. Kousek od domu je kladenský rybník s přilehlou restaurací. Samozřejmostí je výborná občanská vybavenost a skvělá pěší a dopravní dostupnost (stanice MHD u domu).

Měsíční nájemné činí 12.000,- Kč (včetně parkovacího stání a vybavení bytu) + 2.206,- Kč pevné a zálohové platby spojené s užíváním bytu. Elektřina bude převedena na nájemce. Jistota (kauce) ve výši 20.000,- Kč.

Parametry bytu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
odměna RK jedno nájemné + DPH
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Vrchlického, Kladno - Kročehlavy
ID
0023-NP08142
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
37 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
37 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Josef Hotový

Josef Hotový

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Kladně?

Podobné nemovitosti