Prodej rodinného domu, Neuměřice, 84 m2 (ID: 2298560)

Neuměřice

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc

(cena za jednotku 4+kk OP 84 m2 včetně 516 m2 pozemku a DPH a zároveň platí pro vlastní dokončení interiéru klientem)

Prověřené firmy v Neuměřicích

Informace k domu

Přímé vlakové spojení Neuměřice, okr.Kladno - Praha, Masarykovo nádraží v ranních hodinách, s odjezdem v 6,47 hod. - příjezd do Prahy v 7,37 hod. a zpět v odpoledních hodinách je rovněž přímé spojení z Prahy do Neuměřic. Ostatní vlakové spoje v průběhu dne do Prahy (Holešovice nádraží, Praha hlavní nádraží, Masarykovo nádraží) s přestupem v Kralupech nad Vltavou, vždy do hodiny v Praze.
Autobusové spojení je přes Slaný do Prahy - Veleslavín, Divoká Šárka.


Nabízíme v této lokalitě výstavbu RD o 2 Bytových jednotkách. Lokalita se nachází na jižním svahu v nejvyšším místě v Obci s hezkým výhledem. Jde o zděné stavby energeticky úsporné ve vyšším standardu, s tepelnými čerpadly voda-vzduch, teplovodní podlahové topení s optimálním teplotních spádem 30/40 s výraznou úsporou spotřeby elektrické energie na vytápění a ohřev TUV, okna s trojskly. Obě jednotky v RD budou navrženy dispozičně 4+kk o zastavěné ploše 105 m2, obytná plocha 84 m2 na pozemku 516 m2 ke každé jednotce. Domy je možné rozšířit za klientský příplatek. Klienti se stávají vlastníky pozemku před zahájením výstavby projektu.


Cena je za výstavbu bytové jednotky v RD včetně pozemku 516 m2 a DPH a zároveň platí pro vlastní dokončení interiéru domu (koupelna, WC, podlahové krytiny, interiérové dveře - materiál a práce). Dokončení interiéru od naší společnosti je za cenu 300 tis.Kč vč.DPH. V ceně není zahrnut podíl na příjezdové komunikaci.



Obec Neuměřice je sportovně zaměřena - najdete zde fotbalový stadión, dále hřiště s umělou trávou, dětská hřiště, venkovní posilovny, diskogolf.



Informace k postupu a harmonogramu koupě pozemku a výstavby RD na prohlídce pozemků v lokalitě.



Zajištujeme hypotéční poradenství u financování koupě pozemku a výstavby RD a dále i profesionální prodej stávajících nemovitostí klientů, kterými se bude hradit koupě pozemku a výstavba bytové jednotky v RD.

Parametry domu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena za jednotku 4+kk OP 84 m2 včetně 516 m2 pozemku a DPH a zároveň platí pro vlastní dokončení interiéru klientem
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Neuměřice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
84 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
84 m2
Plocha nemovitosti
516 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Karel Doležal

Ing. Karel Doležal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Neuměřicích?

Podobné nemovitosti