Prodej rodinného domu, Řehlovice, 170 m2 (ID: 2298687)

Řehlovice

12 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 571 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Řehlovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Dubice, malebná obec uprostřed Českého středohoří, kde se může psát Vaše nová životní kapitola. Poklidný život pro Vaši rodinu bez každodenního stresu, příroda za domem, České Středohoří jako na dlani a 10min za kompletní občanskou vybaveností do Ústí nad Labem.

Rodinný dům disponuje užitnou plochou 170m2, dispozicí 5+kk ve dvou plnohodnotných patrech a rozprostírá se na pozemku o 1,765m2. Výstavba domu proběhla v roce 2016, kdy majitelé dbali na každý detail a vytvořili tak jedinečné bydlení, kde se odehrává život na té nejvyšší úrovni.

Přízemí o celkové užitné ploše 85 m2 se pyšní velice praktickou dispozicí. Po vstupu do nemovitosti nalezneme koupelnu s toaletou a sprchovým koutem. Pokračujeme doleva, kde se před námi objeví otevřený prostor o 40 m2 s kuchyňskou linkou, jídelnou a obývacím pokojem JZ orientací a přímým vstupem na terasu a zahradu.

Kuchyňská linka je opravdu velkorysá a pokud milujete vaření, budete ve své „kanceláři“ úřadovat s úsměvem na tváři. Spousta pracovního a prakticky řešeného úložného prostoru s kompletní sadou spotřebičů.

Prostor obývacího pokoje o 27 m2 poskytne dostatek prostoru pro každodenní rodinné chvíle. Z OP vede vstup také na terasu, k bazénu a dále na zahradu.

V přízemí nalezneme také univerzální místnost, kterou lze využívat jako kancelář, sklad, pokoj pro hosty nebo např. prostor pro Vaše podnikání. Vstup do ní vede jak z venku, tak zevnitř.

Ve druhém patře se nachází tři ložnice. Začneme v hlavní ložnici o celkové užitné ploše 24m2. Příjemné světelné podmínky přes střešní okna Velux a prakticky oddělená šatna a mini salónek.

Dva dětské pokoje disponují každý 16m2, příjemně zkosenými stěnami, které dotváří atmosféru. Jeden z nich směřující na zahradu, druhý do ulice a se vstupem na balkón.

Posledním střípkem druhého patra je velice příjemná koupelna o 8m2 laděnou do hřejivých barev. Vana s praktickým odkládacím prostorem, příjemné denní světlo přes střešní okno.

Zahrada. Oáza klidu a odpočinku. Rodinné chvilky. Prostor plný inspirace.

A co zahrada? Ta Vás naprosto očaruje a bude pro Vás zdrojem pozitivní energie.

Velkorysá dlážděná terasa s vyhřívaným bazénem přes tepelné čerpadlo a dostatkem prostoru např. pro vybudování vlastního wellness centra. Inspirace přes vizualizaci. Malý domácí zábavní park pro ty nejmenší. Prolézačky, kryté pískoviště, houpačky atd.

Domácí pěstitelé ocení okrasnou část zahrady, skleník a nabízí se také možnost vybudování vlastního ovocného sadu.

No a společenské akce zvládnete u grilu nebo poctivé zakázkové udírny.

Technické okénko

- Dům disponuje technickou místností s kotlem pro tuhá paliva. Dva systémy. Jeden na ohřev vody, druhý na topení. Příprava na klasické tepelné čerpadlo hotová.
- V obci se nenachází kanalizace, a tak jsou domy disponují jímko (plán kanalizace 2025-2026).
- Střecha značky Bramak s betonovou glazurou. Jako stavební materiál použit Helus (40).
- Vjezdová brána ovládána na dálku a co se počtu..

Parametry domu

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Řehlovice
ID
00008
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1765 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Ondřej Lustyk

Ondřej Lustyk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Řehlovicích?

Podobné nemovitosti