Prodej činžovního domu, Pardubice, Jiráskova, 1275 m2

Jiráskova, Pardubice - Zelené Předměstí

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Neplatí se žádná realitní provize, jsme přímými majiteli.)

Prověřené firmy v Pardubicích

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji jedinečný činžovní dům v lukrativní lokalitě v centru Pardubic ulice Jíráskova, pouhých 5 minut pěšky od samotného centra města. Tento dům je ideální příležitostí pro investory a developery, kteří hledají atraktivní projekt v prestižní lokalitě.

Technické údaje:

Celková zastavěná plocha: 615 m2
Na pozemku: 2004 m2
Počet pater: 4 + sklepní prostory
Přízemí: komerční prostory: cca 200 m2
Počet obytných pater: 3
Výměra jedno obytného patra: 205 m2 + společené prosotry chodyby a schodiště
Celkem aktuálně bytových / kancelářských jednotek: 6
Počet parkovacích míst: 33 míst

Investiční potenciál objektu:
Stavbu je možno rozšířit o 2,5 patra viz. vizualizace v inzerci.
Což umožňuje výstavbu až 24 nových bytových jednotek - 4 bytové jednotky na patro
Pro tento účel byla zpracována předsvchválená objemová studie, která je součástí projektové dokumentace. Ke studii je také vypracována staticky technická zpráva, která je zárukou bezpečné výstavby.

Současné využití:
Bytové jednotky (některé jsou využívány jako kanceláře), obchodní prostory (kadeřnictví, opravna elektroniky), hala s vlastním dálkově řízeným vjezdem k parkovacím místům z přední i zadní části objektu.

Důležité vlastnosti:
Parkování: Součástí prodeje je rozsáhlá parkovací plocha s kapacitou 33 míst, což představuje výrazný bonus a s rezervou tak objekt splňuje kvóty pro nárůst objemu bytových či obchodních prostor. Je možné s nimi tedy pracovat v rámci pronájmu nebo samostatného prodeje.

Možnost rozdělení: Dům může být rozdělen na dva samostatné objekty – bytový dům a zadní část s halou, která je ideální pro komerční využití - např. drobná výroba, podnikání, sklady, obchodní část apod.


Okolí:
Dům se nachází v atraktivní části Pardubic, kde takovéto investiční příležitosti jsou vzácné. Blízkost centra města zaručuje vysokou poptávku po bytových i komerčních prostorech.
Jiráskova ulice se nachází v samém centru Pardubic, kde najdete nejen historické památky a kulturní atrakce, ale také širokou nabídku obchodů, restaurací a kaváren. V blízkosti se nachází městský park, což poskytuje příjemné prostředí pro volný čas a relaxaci. Dostupnost MHD a dalších městských služeb je vynikající, což z této lokality činí ideální místo pro jakékoli podnikatelské či rezidenční záměry.

Bližší informace na vyžádání přímo u vlastníka nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatí se žádná realitní provize, jsme přímými majiteli.
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Jiráskova, Pardubice - Zelené Předměstí
ID
0001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
1275 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CFIG Real Estate

Sladkovského 767, Pardubice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Kubec

Tomáš Kubec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Pardubicích?

Podobné nemovitosti