Prodej rodinného domu, Plzeň - Červený Hrádek, Klestová, 157 m2

Klestová, Plzeň, Červený Hrádek

10 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 470 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Předmětem prodeje je rodinný dům se zahradou a garáží v Červeném Hrádku, který je částí statutárního města Plzně a městského obvodu Plzeň 4 v okrese Plzeň - město. Podsklepený rodinný dům byl původně postavený kolem roku 1932 a v průběhu let udržován a modernizován. Dům má dispoziční řešení 5+1 s prostornou půdou, vhodnou pro další využití. Nabízí se zde vícero možností - realizovat rekonstrukci a úpravu domu podle vlastních představ. Uspořádání domu je praktické. Užitná plocha domu celkem činí cca 229 m2, obytná plocha je cca 157 m2, půda má výměru cca 29 m2. Celková velikost pozemku je včetně zastavěné plochy a garáže 888 m2. Další z variant se nabízí demolice domu a získání pozemku na výstavbu domu nového.

Suterén, který byl v minulosti užíván především jako místo pro skladování uhlí, je dnes užíván jako místo pro skladování trvanlivých potravin. Po renovaci by byly prostory vhodné pro umístění sportovních či sezonních věcí.

V přízemí je předsíň, ze které se vchází do samostatné koupelny a dále pak do prostorné vstupní haly se schodištěm, následuje toaleta. Ve vstupní hale je umístěn plynový kotel, který zajišťuje vytápění domu. V přízemí jsou také celkem tři místnosti z čehož jedna je kuchyně a dvě obytné místnosti.
Z centrální chodby se po schodišti vstupuje buď do suterénu nebo následně do prvního patra, kde jsou 2 obytné místnosti a půda.

Podlahy v domě jsou dlažba, PVC, dřevo, betonová stěrka. Okna v přízemí domu jsou plastová, jinak dřevěná, střechu kryjí plechové šablony. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě jako je plyn, veřejná voda, kanalizace a elektrická energie. Ohřev teplé vody zajišťuje elektrický bojler umístěn v koupelně. Na dům v zadní části pozemku navazuje menší dílna. Na pozemku stojí samostatná zděná garáž o velikosti 22 m2.

Přístup na pozemek je z veřejné komunikace. Parkování je možné na vlastním pozemku nebo v přilehlé ulici.

Budoucí majitelé jistě ocení zahradu, na které je možné trávit volný čas, relaxovat nebo grilovat s rodinou či přáteli.

Dům se nachází plzeňské městské části Červený Hrádek u Plzně. Veškerou občanskou vybavenost nejdete v okolí, pravidelná autobusová doprava do centra Plzně, blízko sjezd na dálnici D5, sportovní aktivity nebo relax v místním centru, mnoho cyklo tras v okolí.

Nebyl dodán průkaz energetické náročnosti budovy, proto uvádím třídu „G“, která nemusí neodpovídat skutečnosti.

Pokud hledáte jedinečné bydlení v Plzni na dosah přírody je tato nabídka právě pro Vás. Ráda Vás uvítám na prohlídce, předám podklady k nabízenému domu a podám kompletní informace o prodeji.

Parametry domu

Cena
10 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Klestová, Plzeň, Červený Hrádek
ID
929
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
157 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
228 m2
Plocha nemovitosti
888 m2
Plocha zahrady
660 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Dálnice, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

DiS. Michaela Bastlová

DiS. Michaela Bastlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plzni?

Podobné nemovitosti