Prodej bytu 2+1, Toužim, Sídliště, 63 m2

Sídliště, Toužim

1 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 671 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Toužimi

Informace k bytu

Prodej bytu 2+1 v Toužimi - Vaše příležitost k vytvoření vysněného domova!
Hledáte ideální místo pro bydlení, které si můžete přizpůsobit přesně podle svých představ? Máme pro vás jedinečnou nabídku! Nabízíme prodej bytové jednotky 2+1 o celkové ploše 62,7 m, nacházející se na klidném sídlišti v obci Toužim, ulice Sídliště 453. Kolem domu je dostatek zeleně, která poskytuje možnost pro hraní nebo sezení ve stínu stromů.
Toužim je malebné město, které je považováno za nejvýznamnější hospodářské a sídelní středisko jižní části okresu Karlovy Vary. S přibližně 3 500 obyvateli nabízí veškerou občanskou vybavenost, jako jsou obchody, školy a zdravotnická zařízení. Díky dobré dopravní dostupnosti se snadno dostanete do okolních měst. Okolní příroda s řekou Střela a množstvím rybníků poskytuje skvělé možnosti pro relaxaci a aktivní odpočinek.
Byt k úpravám dle vašich představ.
Byt se nachází ve 4. patře bytového domu bez výtahu. Je v původním stavu, což vám umožňuje provést úpravy, které z něj udělají váš ideální domov. K bytu náleží lodžie v mezipatře a sklepní koje, která nabízí dostatek úložného prostoru. Bytový dům je částečně zateplený, což zajišťuje nižší provozní náklady.
Pokud nechcete ztrácet čas s rekonstrukcí, jsme schopni vám s ní pomoci ve velmi krátkém čase a ve velmi vysoké kvalitě přesně podle Vašich představ. Společně vytvoříme prostor, který bude odpovídat vašim potřebám a vkusu.
Byt je momentálně v družstevním vlastnictví, avšak probíhá převod do osobního vlastnictví, což vám zajistí větší flexibilitu a kontrolu nad vaším bydlením. Cena této nemovitosti činí 1 190 000 Kč, což je vynikající investice do vašeho budoucího domova, případně investice na pronájem.
Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo pro sjednání prohlídky. Tato nabídka je skvělou příležitostí, jak si vytvořit domov přesně podle svých představ v klidné a krásné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. Těším se na vaše dotazy a rád vám poskytnu veškeré potřebné informace.

Parametry bytu

Cena
1 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Sídliště, Toužim
ID
44
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
69 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
63 m2
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel  Cink

Pavel Cink

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Toužimi?

Podobné nemovitosti