Prodej pozemku pro bydlení, Helvíkovice, 3562 m2 (ID: 2299695)

Helvíkovice

2 995 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 273 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Helvíkovicích

Informace k pozemku

Nabízíme prodej pěkného, slunného a rovinatého pozemku k možné výstavbě, ve velmi žádané lokalitě, v širším centru obce Helvíkovice a v těsném sousedství města Žamberk.

Jedná se o prodej dvou vedle sebe ležících pozemků, oddělených od sebe v okrajové části Mlýnským potokem. Dle územního plánu je nyní větší z pozemků veden jako plocha smíšená obytná s hlavním využitím pro bydlení včetně usedlosti s hospodářským zázemím, případně občanského vybavení a rekreace. Na severní straně vyúsťuje k silnici č. 11, na jižní sousedí s klidovou zónou obce a místní komunikací. Celková výměra pozemků je 3562 m2, z toho parc. č. 115/4 o výměře 2917 m2 a parc. č. 96/1 o výměře 645 m2.

Větší pozemek parc. č. 115/4 je možné před prodejem rozdělit na dva menší pozemky a prodat jednotlivě. Prodej proběhne bez provize RK.
Přístup na pozemek možný z obecní cesty, kanalizace, napojení na vodovodní řád možno řešit protlakem ze sousedních pozemků
Helvíkovice jsou umístěny v malebném kraji podhůří Orlických hor, obklopeny krásnou přírodou. V obci je velmi dobrá základní občanská vybavenost včetně školky a obchodu se smíšeným zbožím. Plná občanská vybavenost je ve vedlejším městě Žamberk.

Parametry pozemku

Cena
2 995 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Helvíkovice
ID
241154
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
3562 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Pavel Markrt

Havlíčkova 195, Roudnice nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel Markrt

Pavel Markrt

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Helvíkovicích?

Podobné nemovitosti