Prodej bytu 1+kk, Plzeň, Pecháčkova, 35 m2 (ID: 2299796)

Pecháčkova, Plzeň

3 480 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 585 Kč /za měsíc

(cena nezahrnuje parkovací stání)

Prověřené firmy v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Byt B4 s dispozicí 1+kk o podlahové ploše 34,55 m² je prakticky uspořádaný. Dispozičně se člení na vstupní chodbu, koupelnu se sprchovým koutem, WC, umyvadlem a prostorem pro umístění pračky a hlavní obytnou místnost s kuchyňským koutem a vstupem na prostornou terasu.

V ceně bytu je standardní vybavení, které zahrnuje obklady, dlažby, podlahové krytiny, dveře a sanitární keramiku. V bytě budou osazena plastová okna. Vytápění i ohřev vody budou zajištěny dálkově.

Projekt se nachází v plzeňské městské čtvrti Skvrňany, která je oblíbenou lokalitou pro bydlení díky své poloze v klidné obytné zástavbě na západním okraji města. Nespornou výhodou je také maximální občanská vybavenost, která nabízí řadu obchodů a služeb, škol i školek a v neposlední řadě také vynikající spojení do centra města.

Každý z bytů nabízí prostorný balkon jako relaxační zónu. U bytů v druhém nadzemním podlaží se navíc můžete těšit na velkorysé terasy s prvky zeleně. K dispozici je dostatek venkovních i krytých parkovacích stání. V ceně každého bytu je zahrnut vlastní sklepní prostor, vybrané byty mají navíc i komoru přímo uvnitř bytu.

Byty jsou standardně vybaveny podlahovým vytápěním a kvalitním vinylovým povrchem, což zajišťuje příjemný tepelný komfort a nerušené dispozice bez radiátorů. Vybrané byty mají také rekuperační jednotky pro cirkulaci čerstvého vzduchu, kontrolu vlhkosti a snížení hluku zvenčí.

Za projektem Rezidence Pecháčkova II. stojí osvědčené spojení plzeňských společností INVIZIO development a Stavitelství ŠMÍD. Spojením sil a zkušeností obou našich firem již vznikly úspěšně dokončené projekty Rezidence Pecháčkova, Rodinné domy Novákova a také právě rostoucí soubory bytových a rodinných domů Litice Vyhlídka nebo Obytná zóna Hvízdalka.

Parametry bytu

Cena
3 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena nezahrnuje parkovací stání
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Pecháčkova, Plzeň
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
35 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
35 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

INVIZIO development s.r.o.

U Velkého rybníka 2300/27a, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martina Pechová

Martina Pechová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti