Prodej rodinného domu, Jeníkov - Oldřichov, 191 m2 (ID: 2299832)

Jeníkov, Oldřichov

9 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 652 Kč /za měsíc

(Majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce. V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.)

Prověřené firmy v Jeníkově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Prodej rodinného domu 6+kk, 191 m², Oldřichov u Duchcova

Příjemný, solidní dům s velkorysou dispozicí 6+kk uspokojí početnou rodinu či poskytne prostor pro bydlení i práci z domu. Dům zaujímá užitnou plochu 191 m2 a celková výměra pozemku činí 1.145 m². Pozemek je oplocen a osázen vzrostlými stromy a okrasnými dřevinami, což zaručuje dostatek soukromí.
Dvoupodlažní cihlový dům z roku 2008 disponuje prostornou garáží. Další 2 vozy lze parkovat přímo na pozemku na zpevněné parkovací ploše.
Dům je napojený na obecní vodovod a kanalizaci.
Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel doplněný o krbová kamna pro vytvoření atmosféry teplého domova a podlahové vytápění v koupelnách a vstupní chodbě pro vaše maximální pohodlí. Udržovaná zahrada a jihovýchodně orientovaná terasa se vstupem z obývacího pokoje je jako stvořená k trávení volného času a rozjímání u odpolední kávy.
V bezprostřední blízkosti domu se nachází jezero Barbora s plážemi, lákající plavce, potápěče, nudisty i rybáře. V obci se dále nachází 18-jamkové golfové hřiště.

Parametry domu

Cena
9 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce. V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Jeníkov, Oldřichov
ID
873753
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
191 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1145 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vlasta Šťovíčková

Vlasta Šťovíčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jeníkově (okr. Teplice)?

Podobné nemovitosti