Prodej rodinného domu, Libčice nad Vltavou, K. H. Borovského, 85 m2

K. H. Borovského, Libčice nad Vltavou

8 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 079 Kč /za měsíc

(včetně právních služeb a odměny RK)

Prověřené firmy v Libčicích nad Vltavou

Informace k domu

Exkluzivně prodáváme krásný stavební pozemek o výměře 795 m2 s dvěma objekty k bydlení o zastavěné ploše 49 m2 a 36 m2 nacházející se v zástavbě rodinných domů, Libčice nad Vltavou. Na pozemku dva moderní objekty o 4 lůžkách určené k bydlení a zahradní sklad.

Oba objekty napojeny na veřejnou kanalizaci, vodovod a elektřinu.

Rychlé spojení do Prahy vlakem (26 minut) nebo autem (20 min). V docházkové vzdálenosti škola, obchody a občanská vybavenost.

Na pozemku dva objekty o zastavěné ploše 49 m2 a 36 m2. Součástí každé chaty je zahradní sklad, který slouží jako prostor pro sekačku, kola, nářadí. Kolaudace v roce 2014.

První objekt o zastavěné ploše 49,5 m2 poskytuje ubytování o 4 lůžkách. V přízemí útulný obývací pokoj, dvojpostel s úložným prostorem, pěkná kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta. V podkroví pohodlné dvojlůžko, v zadní části objektu zahradní sklad. Nejen v letních měsících je hojně využívána krytá terasa, příjemné posezení s pěkným výhledem na zahradu.

Druhý objekt o zastavěné ploše 36 m2 je přízemní. Výhodou je samostatná ložnice o dvou lůžkách, funkční kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a toaleta. V objektu dostatek úložných prostor. Také zde se nachází zahradní sklad a krytá terasa s posezením.

Plánky objektů na vyžádání.

Tato nemovitost může být také určena pro výstavbu rodinného domu. Zastavěná plocha pozemku max. 30 %, dům jedno patro, sedlová střecha.

Na zahradě vzrostlé stromy, okrasné keře a útulné posezení s grilem.

Poloha vybízí k příjemným procházkám a sportovnímu vyžití. V bezprostřední blízkosti les, možnost jízdy na kole. Nemovitost se nachází v obci Libčice nad Vltavou, která poskytuje veškerou občanskou vybavenost : škola, školka, lékař, restaurace, sportoviště, obchody atd.

V docházkové vzdálenosti železniční zastávka, vlakem do Prahy Masarykovo nádraží 26 min. Rychlé spojení do Prahy autem (17 min Suchdol, 20 min Dejvice).

Možno financovat hypotékou. Doporučujeme prohlídku a koupi této nemovitosti. Těšíme se na vás !

Parametry domu

Cena
8 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právních služeb a odměny RK
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
K. H. Borovského, Libčice nad Vltavou
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
85 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
795 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Kateřina Černá

Ing. Kateřina Černá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libčicích nad Vltavou?

Podobné nemovitosti