Prodej chaty, Přestavlky u Čerčan, 50 m2 (ID: 2299971)

Přestavlky u Čerčan

5 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 543 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Přestavlkách u Čerčan

Informace k domu

Nabízíme k prodeji velmi zajímavou nabídku možnosti koupě stavebního pozemku s rekonstruovanou chatou v obci Čistec- Přestavlky u Čerčan na krásném a klidném místě nedaleko Prahy.
Celý pozemek o rozměru 1707m2 je podle územního plánu určený k využití rekreačního bydlení a také ke stavbě rodinného domu k celoročnímu bydlení. Sítě na pozemku: elektřina 230/380V, odpad-septik a nepoužívaná studna. Příjezd až na pozemek po zpevněné komunikaci.
Současná nemovitost je celkově zrekonstruovaná chata 2+1 zastavěné plochy 57m2. Skládá se ze vstupní verandy, chodby, obývacího pokoje, kuchyně, ložnice a koupelny se sprchovým koutem. V chatě je rozvedena elektřina 230V, dešťová voda z nádrže a odpad je sveden do septiku. Rekonstrukce proběhla v roce 2015: rozvod elektřiny, topení – krbová kamna s výměníkem + ústřední topení a lokální kamna, izolace, komplet podlahy a celá nová střecha.
Na pozemku je postavená garáž/dílna zastavěné plochy 17m2, přístřešek na auto a dřevník. Dále zde najdeme vzrostlé okrasné a ovocné stromy. Chata a zahrada je majitelem velice pečlivě udržovaná.
Rozšířená občanská vybavenost v blízkých Čerčanech (škola, školka, obchody, lékařská péče, vlak, autobusy), kompletní pak v Benešově.
Dopravní dostupnost, auto, autobus 1km, vlak v obci Čerčany 6km, Benešov 10km, Praha 35km (D1 a I/3).

Parametry domu

Cena
5 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Přestavlky u Čerčan
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
50 m2
Plocha nemovitosti
1781 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Okeyreality.cz

Jagellonská 1240/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jakub Šimek

Jakub Šimek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Přestavlkách u Čerčan?

Podobné nemovitosti