Pronájem bytu 1+kk, Plzeň - Lobzy, Sousedská, 19 m2

Sousedská, Plzeň, Lobzy

8 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 1.400,-Kč služby, elektřina přepis na nájemce, kauce 19.800,-Kč, provize RK je 10.000,-Kč vč. DPH)

Prověřené firmy v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme pronájem velice moderní a nově zrekonstruované garsonky o celkové podlahové ploše 19m2. Byt je nevybavený a nachází se v Sousedské ulici v Plzni na Doubravce, katastrálně spadající pod Lobzy v zatepleném domě. Celková a velice rozsáhlá rekonstrukce byla dokončena před několika dny. Do bytu jsou bezpečnostní vstupní dveře.
Menší předsíně, ze které se vstupuje do místnosti a samostatně do koupelny s toaletou. V kuchyni je zcela nová kuchyňská linka ve tvaru písmene L s dostatkem úložného prostoru. Za spotřebičů je taky sklokeramická varná deska, trouba, vestavěná lednička s mrazákem, digestoř a kompletní osvětlení. Na podlaze je vinyl.
Z bytu je krásný výhled na město a velkou výhodou je veškerá občanská vybavenost v bezprostřední blízkosti včetně několik zastávek MHD. Mnoho obchodů s nejrůznějším zaměřením a malá vzdálenost do centra města. Okna v bytě jsou plastová.
Mezi předsíní a místností jsou dveře a obložkové zárubně.
Jádro bytu je zděné. Koupelna je nesmírně moderní se zděným sprchovým koutem, je tady i příprava na pračku, závěsná toaleta a odsávač vlhkosti. Velkou výhodou je, že voda i topení je zajištěno dálkově, tedy centrálně. V celém bytě je nová, zátěžová elektřina. 3 - fáze.
Pronájem je zejména pro jednu osobu, může být pro studenta nebo studentku. Důležitá je dlouhodobost, která je výhodou. Dům je klidný s bezproblémovými obyvateli, stejně tak jako lokalita.
Pouze pro klidné, slušné a bezproblémové zájemce. Díky velikosti bytu nevhodný pro pár.
PENB - D.
Měsíční nájem je 8.500,-Kč + 1.400,-Kč služby (voda, topení osv. spol. prostor, odvoz odpadu, popelnice, výtah), elektřina přepis na nájemce, internet je zavedený vysokorychlostní PilsFree. Plyn v bytě není. Kauce 19.800,-Kč, provize RK je 10.000,-Kč vč. DPH.
Volný a k prohlídkám na domluvě. Termín nastěhování ideálně od konce září nebo 1.10. 2024.
K bytu není žádné příslušenství jako sklep atd. V bytě je přípojka na společnou TV anténu.
Vřele a jednoznačně doporučuji tento krásný, vkusný byt ve vynikající lokalitě! Vše v bytě viz. foto, foceno 17.9. 2024.

Parametry bytu

Cena
8 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 1.400,-Kč služby, elektřina přepis na nájemce, kauce 19.800,-Kč, provize RK je 10.000,-Kč vč. DPH
Náklady na bydlení
1 400
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Sousedská, Plzeň, Lobzy
ID
2435
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
20 m2
Patro
4. z 8
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
19 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Vodovod
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Lukáš Mičola

Lukáš Mičola

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti