Pronájem bytu 5+1, Praha - Braník, Pikovická, 140 m2 (ID: 2300339)

Pikovická, Praha 4 - Braník

36 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout velkoryse řešený slunný byt s dispozicí 5+1 o celkové ploše 140 m2, který je situován do 3. patra menšího cihlového činžovního domu v krásné lokalitě nedaleko centra Prahy, v městské části Praha 4 - Braník.
Byt prošel kompletní, velmi zdařilou rekonstrukcí v roce 2015. Vzdušný a prostorný byt se skládá z obývacího pokoje, velké kuchyně s jídelnou (kuchyňskou linkou s veškerými spotřebiči - myčka, horkovzdušná trouba, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem) a spíží, dále z obývacího pokoje, čtyř pokojů a dvou koupelen (větší s vanou a toaletou, druhá menší se sprchovým koutem), další samostatné toalety a předsíně. Byt se pronajímá včetně většiny zařízení (dle dohody), většina nábytku je zhotovená na míru. Plastová okna, na podlaze dřevěné parkety, koberce, dlažba. Ohřev vody a topení zajišťuje elektrokotel s bojlerem umístěným v koupelně. K bytu patří sklep o velikosti 20 m2.
K domu náleží pozemek vč. zastavěné plochy o velikosti 568 m2, který je využit na zeleň, parkovací stání a soukromé garáže. K bytu náleží jedno parkovací stání na pozemku.
Dům pochází ze třicátých let a je po celkové rekonstrukci, která proběhla v letech 2000 - 2005 (vnitřní rozvody vody, odpadů a elektřiny, zateplení, plastová okna, střecha). Jedná se o bydlení ve vyhledávané části Prahy s výhledem na Vltavu. Je zde veškerá občanská vybavenost a výborná dopravní dostupnost - do centra, tram i bus 10 min k metru A Karlovo nám., do 3 min napojení na Jižní spojku.
V nejbližším okolí je rekreační zóna s fitness, tenisovými kurty a restaurací.
Koupání ve Vltavě 200m, nedaleko se nachází krásné golfové hřiště Hodkovičky, cyklostezka, bruslostezka, vodácké aktivity, jízdárna, dětské kroužky, škola, školka.
Cena: 36 000 Kč /měs
Služby: 9 500 Kč/měs (veškeré energie, voda,…)
Vratná kauce: 2 měsíční nájmy
Provize RK: 38 000Kč
Vhodné nejen pro početné rodiny ,ale i jako sídlo firmy, spojené s bydlením.
Pro více informací mě neváhejte kontaktovat, ráda odpovím na Vaše dotazy a poskytnu detailní informace či prohlídku.

Parametry bytu

Cena
36 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Pikovická, Praha 4 - Braník
ID
00108-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
140 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Státní/obecní
Podlahová plocha
140 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ludmila Janočková

Ludmila Janočková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 5+1 v Praze 4?

Podobné nemovitosti