Prodej chaty, Jevišovice, 28 m2

Jevišovice

1 090 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 195 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Jevišovicích

Informace k domu

Dopřejte si relax a příjemně strávené chvíle v přírodě v soukromí vlastní zahrady! Vítejte v zahrádkářské části Jevišovic.

+ pozemek 400 m2
+ chata 28 m2
+ možnost výstavby do 50 m2
+ klidná lokalita
+ řada možností pro výlety
+ 20 minut od Znojma i Moravských Budějovic

Tato rovinatá zahrada poskytuje plochu 400 m2 a aktuálně je pokryta travnatým porostem a několika vzrostlými, ale i menšími stromy. Ty jsou vysázené převážně po jejím obvodu, takže nepřijdete o prostor pro bazén, dětské prolézačky, pískoviště, místo na gril či záhonky pro pěstování rostlin.

Vchod na pozemek vede z boční strany a je situovaný na konci zahrady, kde je umístěna i patrová chata. Ta nabízí v každém patře jednu místnost a má celkovou plochu 28 m2. Díky zavedené funkční elektrice a 5 lůžkům budete mít dostačující zázemí pro přespání. Pokud toužíte po větším pohodlí, potěší vás skutečnost, že zde můžete dle územního plánu postavit rekreační objekt do 50 m2.

K pozemku se pohodlně dostanete po příjezdové cestě. Na pozemek je také dotažena pitná/užitková voda s vlastním vodoměrem. V letních měsících oceníte možnost koupání v blízké Vodní nádrži Jevišovice. Od pozemku leží ale v dostatečné vzdálenosti a i díky výškovému rozdílu zde tak nehrozí nebezpečí zatopení.

Město Jevišovice má bohatou historii a jeho centrum je vyhlášené od roku 1990 památkovou zónou. Disponuje výbornou občanskou vybaveností, ze které nejvíce využijete možnosti nakoupit ve 2 obchodech či zajít na oběd nebo večeři do řady restaurací včetně pizzerie. Okolní členitá příroda vybízí k pěší i cykloturistice. Přímo v obci můžete navštívit krásný zámecký park u Nového zámku nebo vyrazit na prohlídku Starého zámku.

Zaujala vás tato zahrada v klidné části malebných Jevišovic? Kontaktujte mě a já vám ji rád blíže představím na společné prohlídce! S financováním vám mohou pomoci naši specialisté na hypoteční úvěry.

Parametry domu

Cena
1 090 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Jevišovice
ID
01209
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
28 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
400 m2
Elektřina
230V
Telekomunikace
Kabelová televize
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel Bařina

Pavel Bařina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Jevišovicích?

Podobné nemovitosti