Prodej rodinného domu, Děčín - Děčín IV-Podmokly, Na Spádu, 94 m2 (ID: 2300549)

Na Spádu, Děčín IV-Podmokly

3 150 000 Kč HYPOTÉKA od 15 012 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Prodej rodinné domy, 94 m² - Děčín IV-Podmokly

Vstupte do světa možností a objevíte kouzlo, které se skrývá za těmito zdmi. Tento rodinný dům v klidné lokalitě města Děčín je připraven stát se vaším novým domovem, kde každý kout vypráví příběh a každý detail čeká na vaše osobní dotvoření. Ačkoliv je dům určen ke kompletní rekonstrukci, má v sobě to, co mnohé nové stavby postrádají – duši a potenciál vytvořit místo, kde se bude psát váš vlastní příběh.

Dům se nachází na pozemku o velikosti 348 m², který nabízí ideální kombinaci nenáročné údržby a příjemného venkovního prostoru. Ať už se rozhodnete na zahradě vypít svou ranní kávu, nebo uspořádat grilování s rodinou a přáteli, tento dům vám poskytne dostatek místa, abyste si mohli užívat okamžiky, na kterých opravdu záleží.

V přízemí vás přivítá prostorná chodba, kuchyň, která čeká na to, až ji proměníte v místo plné vůní a chutí, kde se budou rodit nové recepty a nezapomenutelné rodinné večeře. Oddělená toaleta od koupelny. Technická místnost s bojlerem a kotlem na tuhá paliva, který poskytuje funkčnost a teplo domova.

V prvním patře na vás čekají tři pokoje, které mohou být přetvořeny podle vašich představ – ložnice, dětský pokoj, nebo klidná pracovna. Chodba vás zavede na prostornou půdu, která se doslova nabízí k dalšímu využití. Možná zde vidíte budoucí ateliér, hernu pro děti, nebo útulný pokoj pro hosty – fantazii se meze nekladou.

Venku vás potěší praktické doplňky v podobě sklepa a dílny, které poskytnou dostatek prostoru pro případné skladování či tvorbu vašich projektů. Tento dům je ideální pro ty, kteří touží uniknout z bytového stereotypu a hledají místo, které může růst a rozkvétat spolu s jejich rodinou.

Možná není po rekonstrukci a neoslní luxusem na první pohled, ale v jeho zdech je ukryto kouzlo, které čeká na to, až ho někdo objeví. Tento dům má potenciál stát se tím pravým domovem, kde budete chtít zůstat a vytvářet vzpomínky, které vydrží navždy.

Přijďte se přesvědčit sami a nechte se okouzlit.

Pokud vás tato nemovitost zaujala, kontaktujte mě a já vaše sny proměním v REALITY.

Parametry domu

Cena
3 150 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Na Spádu, Děčín IV-Podmokly
ID
100052
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
94 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
61 m2
Plocha nemovitosti
348 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Jaroslav Čermák

Jaroslav Čermák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Děčíně?

Podobné nemovitosti