Prodej rodinného domu, Statenice, Za Roklí, 160 m2 (ID: 2300564)

Za Roklí, Statenice

17 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 83 400 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Statenicích

Informace k domu

Jsme rádi, že Vám můžeme nabídnout k prodeji tento moderní prostorný dům 6+1 se zahradou a garáží v klidné obci na severním okraji Prahy. Dům z roku 2004 nabízí užitnou plochu 190 m2, pozemek 592 m2 a privátní parkování pro 4 auta.
Dům je posledním domem v klidné slepé ulici a je orientován do třešňového sadu.
Nemovitost je umístěna ve vzrostlé zahradě v mírném jižním svahu a vede k ní zpevněná příjezdová cesta vhodná pro parkování 2 aut a navíc dvojgaráž u domu.
Dům je dvouúrovňový, přízemí a 1. patro: vstupní dveře vedou do centrální chodby se schodištěm do horního patra, hlavní část přízemí tvoří malá koupelna s WC a sprchou, kuchyň, jídelna s francouzským oknem do zahrady, obývacího pokoje a úložného prostoru pod schody. Zadní část přízemí lze využít jako samostatný byt, který se skládá z ložnice, technické místnosti s kuchyňským koutem a malé koupelny se sprchovým koutem a WC, tento „vejminek“ má vlastní venkovní vchod. V horním patře jsou 2 velmi velké ložnice, jedna menší ložnice s balkonem a kompletní koupelna s vanou, umyvadlem, WC a bidetem.
Dům se nachází v obci Černý Vůl, což je část obce Statenice, 15 minut jízdy nebo 20 minut jízdy autobusem na metro Dejvice a velmi výhodné na letiště. Lokalita obklopená zelení, zvlněnou krajinou nabízí mnoho příležitostí k rekreaci a čistému bydlení jen kousek od ruchu velkoměsta.

Parametry domu

Cena
17 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Za Roklí, Statenice
ID
BA0043S
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
160 m2
Plocha nemovitosti
1077 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HANEX GROUP, s.r.o.

Karla Engliše 3221/2, Praha 5

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ben Anderson

Ben Anderson

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Statenicích?

Podobné nemovitosti