Prodej rodinného domu, Novigrad, Chorvatsko, 101 m2

Novigrad, Chorvatsko

9 310 000 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k domu

CHORVATSKO-NEMOVITOSTI.cz nabízí prostorný dům 101m2 se třemi apartmány a prostorným dvorem. Dům je obklopen kamenen, který mu dodává krásný starobylý vzhled. K domu patří také garáž pro vaše vozidlo nebo jej můžete zaparkovat na parkovišti u domu. Interiér spodní části domu je plně zařízen vkusným nábytkem a připraven pro nového majitele. V patře naleznete 2 apartmány, ty jsou bohužel nezařízeny. Do města Novalja se dostanete pohodlnou kvalitní silnicí z trajektu nebo z mostu, spojující pevninu a ostrov Pag. Podrobně o apartmánu:

Prodej domu o půdorysné ploše 101 m2 se třemi apartmány, garáží a dvorem v Novigradu

V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyní, koupelna, WC a malá komora. Z kuchyně je vstup na terasu. Krb na paletách.
V prvním patře jsou 4 pokoje s terasami a koupelnou.
Ve druhém patře jsou dva samostatné apartmány v nezařízeném stavu.
Interiér domu je obložen kamenem.
Dům je obklopen 260 m2 dvorem, kde je také garáž 10 m2 a parkoviště.
Pláž je asi 20 minut chůze nebo minutu autem.
V blízkosti pošta, obchody...
Dům se prodává s veškerým nábytkem.
Malebné přístavní městečko ležící mezi dvěma zátokami. Najdete tu vše pro klidnou dovolenou: oblázkové pláže, výtečnou středomořskou kuchyni, historické památky, zábavu i sportovní relax. Novigrad je mnohými označovaný za jeden z klenotů chorvatské Istrie a po naší několikadenní návštěvě nejde nesouhlasit. Pokud hledáte malebné přímořské městečko s přístavem a s bohatou historií, úchvatnými plážemi a neodolatelným šarmem, pak je Novigrad na západním pobřeží Istrie to pravé místo pro vás. Tato malebná destinace láká dovolenkáře svým bohatým kulturním dědictvím, vynikající gastronomií a fascinujícím okolím. V blízkosti města je moderní aquapark.

Ostrov Pag je známý díky teplému klimatu a blízkostí k České republice - Brno 750km po dálnici. Na ostrov se dostanete trajektem i po mostě, najdete zde benzínové pumpy, obchody, stavebniny a prodejny hobby doplňků. Jsou zde také restaurace, bary, diskotéky a mariny pro ukotvení lodí skůtrů atd. Na Pagu najdete výborné Pažské sýry, speciální krajky nebo výrobu solných přípravků.

Veřejné služby
Voda
Elektro
Kanalizace
Vytápění a chlazení: Systém vytápění, klimatizace
Klimatizace
Certifikáty
Energetická třída: Energetický certifikát
Stavební povolení
Kolaudační rozhodnutí

Info:
Vzdálenost od moře: 400m
Most, který spojuje ostrov pevninu je zdarma
Obchody
Restaurace
Služby města a kulturní centrum
Parkování

Parametry domu

Cena
9 310 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Novigrad, Chorvatsko
ID
296
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
101 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
361 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dana Růžičková

Dana Růžičková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti