Prodej apartmánu, Dolní Morava, 51 m2 (ID: 2300802)

Dolní Morava

6 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 500 Kč /za měsíc

(cena včetně DPH 21%)

Prověřené firmy v Dolní Moravě

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní kompletně vybavený apartmán 2+kk v srdci Dolní Moravy, což představuje výbornou příležitost pro investory i pro ty, kdo hledají dokonalé místo pro relaxaci a rekreaci.
Podrobnosti k nemovitosti:
dispozice 2+kk - mezonetový apartmán o vel. 51 m2 se nachází v 2. patře apartmánového domu s dvěma koupelnami a WC dohromady.
Vstupní prostor nabízí praktické úložné skříně a dveře do spodní koupelny s prostorným sprchovým koutem. V hlavní obytné části je vybavená kuchyň s jídelním stolem, sedací souprava s TV a komodou.
V podkroví se nachází útulná ložnice s krásným výhledem a komfortní druhá koupelna. Masivní dřevěné schodiště stylově rozděluje prostor podkroví a obývací část s kuchyňským koutem.
Součásti nabídky je moderní vybavení a vysoce kvalitní interiérové provedení: kuchyňská linka na míru s jídelním stolem pro 4 osoby a přípravným pultem, útulný prosvětlený obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby + možnost přistýlky pro další osobu. V ložnici v patře naleznete pohodlnou manželskou postel a komodu.
K apartmánu je k dispozici uzamykatelná kóje umístěna v přízemí domu, určena pro kola nebo lyže. Vyhrazené parkování přímo před objektem za dálkově ovládanou závorou je součástí této nabídky. Vytápění místností zajišťují přímotopy s termostaty, které je možné ovládat dálkově pomocí mobilní aplikace, v koupelnách je instalováno elektricky vytápění podlah a žebřinová topení. Ohřev vody je zajištěn pomocí dostatečně velkého elektrického bojleru.
Ideální poloha pro milovníky přírody a aktivního odpočinku, přímo pod lyžařským střediskem Větrný Vrch - pouhé 3 minuty autem od hlavního SKI resortu na Dolní Moravě.
Tento horský apartmán je perfektní volbou jak pro osoby hledající místo pro odpočinek a regeneraci, tak pro investory hledající nemovitost s vysokým potenciálem krátkodobých pronájmů v oblíbené turistické destinaci, která se nachází v oblasti Kralického Sněžníku na rozhraní Orlických hor a Jeseníků. Nejenže nabízí bezproblémové vlastnictví s nízkými náklady na údržbu, ale také vynikající potenciál pro zhodnocení investice, při pořízení apartmánu na firmu možnost odečtu DPH ve výši 21%!
Díky své strategické poloze nabízí celoroční vyžití - nedaleko hlavního lyžařského střediska DM, zábavních a adrenalinových aktivit, např.: Sky-Walk, Sky-Bridge 721, nejdelší bobová dráha v ČR, zážitkové dětské parky, lanové centrum, dále rozsáhlá síť cyklostezek i singl trailů a nespočet turistických tras pro pěší. V zimních měsících si své najdou i nadšenci běžeckého lyžování a ski-alpu.
Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a příležitost ukázat vám vše, co tento úchvatný apartmán může nabídnout a jaké ekonomické výhody nabízí tato investice.
Kontaktujte nás ještě dnes a začněte psát novou kapitolu svého života na Dolní Moravě!

Parametry nemovitosti

Cena
6 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně DPH 21%
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Dolní Morava
ID
N159
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
51 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lucie Kobzová

Lucie Kobzová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje apartmánů v Dolní Moravě?

Podobné nemovitosti