Prodej chaty, Radvanice, 22 m2

Radvanice

Prověřené firmy v Radvanicích

Informace k domu

Prodej rekreační chaty se zahradou - Radvanice (okr. Trutnov)

Rekreační chata v zahrádkářské osadě v RADVANICÍCH U TRUTNOVA. Objekt je dřevěné konstrukce, zateplen s přípravou pro podkrovní místnost se zastavěnou plochou 22m², zkolaudován v r. 2019. Dispozice: v přízemí je obytná místnost s velkou terasou. Ve spodní části pozemku se nachází zahradní domek s chemickou toaletou s možností úschovy zahradního nářadí a náčiní. Do objektu je zaveden elektrický proud 220/380V a užitková voda. Chata se nachází na udržovaném mírně svažitém pozemku o výměře cca 234 m². Objekt chaty i pozemek pod ní je ve vlastnictví prodávajícího a je řádně zapsán v katastru nemovitostí. K chatě je možný příjezd a parkování osobního automobilu.
Objekt se nachází v malebné krajině Jestřebích hor, obcí prochází železniční z Teplic nad Metují do Trutnova ideální k výletům do okolí ( Adršpašské a Teplické skály , rozhledna Žaltman ) a vhodný k rekreačním účelům.

Parametry domu

Cena
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Radvanice
ID
00213
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
22 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
22 m2
Plocha nemovitosti
450 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Bc. Eva Danielisová

Bc. Eva Danielisová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Radvanicích (okr. Trutnov)?

Podobné nemovitosti