Prodej rodinného domu, Pozdeň, 162 m2 (ID: 2301205)

Pozdeň

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc

(PRODEJ ŘRD V PROJEKTŮ PŘÍMO OD DEVELOPERA - NEPLATÍTE PROVÍZI.SUPER CENA! POZDEŇ (SLANY) - 30min. od PRAHY)

Prověřené firmy v Pozdni

Informace k domu

Nový projekt "POZDEŇ" se třemi řádovými domky na prodej přímo od developera za bezkonkurenční cenu 50.000 CZK za 1 m2.

Neplatíte provizi! Akční cena platí do konce října 2024!


Informace o projektu:

Projekt novostavby 3. řadových rodinných dvoupodlažních domu 5+kk s užitnou plochou 162 m2 / 164 m2 / 183 m2. Každý ŘRD má vlastní zahradu od 123 m2 do 138 m2. Plus k tomu každý ŘRD má další vlastní pozemek plochou od 166 m2 do 289 m2. K jednomu z ŘRD patří terasa plochou cca 12 m2, k dalšímu - velký sklep plochou cca 19 m2.

Ke každému ŘRD patří až 2. parkovacích místa.

Projekt se nachází v tiché a malebné lokalitě v bezprostřední blízkostí přírody a zároveň na dosah Prahy.

ŘRD se prodává ve stadiu «bez zařízení a vybavení» - kdy nové majitele si můžou vybrat sanitu a ostatní nábytek dle svého přání.

Celý projekt byl vyhotoven ve vysoké kvalitě s důrazem na nízké provozní náklady (zateplení, tepelná čerpadla, podlahové vytápění, možnost instalaci fotovoltaické elektrárny, kvalitní okna (trojskla), kvalitní obklady a dlažby, dřevěné dveře a podlahy, atd). Orientace bytového domu je na SV a JZ strany.

V bezprostředním okolí obytného domu se nachází veškerá občanská vybavenost – v pěší dostupností je obchod, pošta, městský úřad, zastávka MHD, školka. Nejbližší škola je vzdálena pouhých 12-15min. jízdy autem čí MHD. Nechybí ani autoservis přímo v obci anebo pivovar, vzdáleny cca 10km.

Výborná dostupnost do Prahy - autobusem (cca 40 minut) případně do města Slaný – cca 10 minut. Autem se do Prahy dopravíte už za 30 minut případně do města Slaný je to pouhých 7 min.

Okolí domova je klidné, plné všudypřítomné zeleně, hned několik prostranných lesoparků s panoramatickým výhledem na přírodu, jezírek pro odpočinek a např. rybářství.

K nastěhování dostupné ihned. PENB je třídy «B».

Prohlídky jsou možné kdykoliv po předchozí domluvě (i o víkendu čí o svátcích).

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
PRODEJ ŘRD V PROJEKTŮ PŘÍMO OD DEVELOPERA - NEPLATÍTE PROVÍZI.SUPER CENA! POZDEŇ (SLANY) - 30min. od PRAHY
Náklady na bydlení
2000
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Pozdeň
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
162 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
313 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Anna Gerasimenko

Ing. Anna Gerasimenko

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pozdni?

Podobné nemovitosti