Prodej rodinného domu, Daskabát, 150 m2 (ID: 2301267)

Daskabát

7 200 000 Kč HYPOTÉKA od 34 313 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Daskabátě

Informace k domu

Prodej rodinného domu Daskabát

Prodej RD v obci Daskabát vzdálené 10km od Olomouce. Jedná se o patrový RD, nepodsklepený, se dvorem a zahradou , stodolou a dvorními přístavky. Vjezd je průjezdem, kde je možno parkovat auto, další parkování ve dvoře a garáži. Z průjezdu je vchod do kotelny a prádelny.V domě jsou 2 samostatné bytové jednotky. V přízemí se nachází byt.jednotka 1+1 se šatnou, koupelnou a wc, která je po kompletní rekonstrukci. V patře pak byt 3+1 se soc.zařízemím, v původním stavu - se započatou rekonstrukcí. Nad bytovou jednotkou se nachází prostorná půda, kde je možné vybudovat další byt.jednotku. Ve dvorní části domu jsou přístavky, které slouží jako sklad nářadí a dílny. Na rekonstrukci tohoto objektu je vyhotovena projektová dokumkentace. Dále se ve dvorní části nachází velká stodola, na kterou pak navazuje zahrada. Zde najdeme okrasné stromy a keře, jezírko, bazén, pergolu s posezením a grilem.
Všechny objekty jsou z větší části cihlové (všechny obvodovbé zdi), některá příčka je zdivo smíšené. Střecha domu je původní-eternitové šablony, 3 komíny. Dům je částečně zateplený s novou fasádou. Na všech oknech elektrické rolety s dálkovým ovládáním. Dům je napojen na veškeré inž.sítě, je i vlastní studna, na kterou je napojeno wc a pračka. Nízké měsíční náklady - vytápění plynovám kotlem i tuhými palivy, voda obecní i z vlastní studny. Dům je vhodný k bydlení i podnikání, nebo také jako investice (např.byt.dům s jednotkami k pronájmu). Prohlídky jsou možné po dohodě i o víkendech. Na nemovitosti nejsou žádná břemena ani omezení. Cena k jednání,možná dohoda. Financování zajistíme. Jelikož zatím není dokončený energet.průkaz, uvádíme tř.G.

Parametry domu

Cena
7 200 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Daskabát
ID
Dask06
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Druh objektu
Rohový
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
740 m2
Plocha nemovitosti
740 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Hana Trnečková Bryksová - REAL family

Hana Trnečková Bryksová - REAL family

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Daskabátě?

Podobné nemovitosti