Pronájem obchodního prostoru, Plzeň - Křimice, Vochovská, 36 m2

Vochovská, Plzeň, Křimice

4 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 600,-Kč služby, elektřina přepis na nájemce, kauce je 6.000,-Kč vč. DPH)

Prověřené firmy v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme pronájem lukrativních prostor s velkou výlohou v Plzni Křimicích, prakticky v centru obce, ulice Vochovská. Vstup je přímo z ulice a jedná se o přízemí o celkové podlahové ploše 36,4m2. Při vstupu je menší místnost a následuje větší místnost a další dvě malé místnosti a sociální zázemí. Na podlaze je dlažba. Umyvadlo je v přední i zadní místnosti, kde je toaleta. Orientace oken je na dvě světové strany, sever - jih.
Teplá voda je řešena přes bojler, vytápění přes klimatizační jednotku. Umístění je naprosto ideální, v přízemí cihlového domu se skutečně velkou výlohou, kde může být reklama nebo na fasádě upoutávka atd.
Pronájem je vhodný k nejrůznějším účelům jako je např. prodejna krmiv pro zvířata (nikde v blízkosti není), ordinace veterinární kliniky (velká poptávka v místě), pobočka společnosti nebo obchod nejrůznějšího zaměření. Úpravy jsou dle vlastních představ a potřeb jsou možné, stejně tak i domluva využití. Ideální pro úpravy dle vlastních představ. První malá a druhá velká místnost je oddělena pouze příčkou a může být jeden velký prostor s dalším větším zázemím v zadní části, kde je i šatna nebo sklad. PENB - G, štítek není v současné době k dispozici, ale pracuje se na jeho dodání. Stavba je cihlová. 15 metrů od domu je obchod se smíšeným zbožím.
Veškeré přípojky tady jsou, v domě je i vysokorychlostní internet PilsFree.
Měsíční nájem je 4.500,-Kč + 600,-Kč služby (voda, odvoz odpadu), elektřina přepis na nájemce. Plyn není. Kauce je 4.900,-Kč, provize RK je 6.000,-Kč vč. DPH.
Městská část Plzeň - Křimice je s veškerou občanskou vybaveností, jezdí sem pravidelné spoje, zastávka točna je 30 metrů od domu. V posledních letech tady byla vystavěno mnoho rodinných i obytných domů a vznikly tady zcela nové oblasti a je tady velký potenciál! Prohlídky jsou na domluvě, volné a k využití ihned nebo také na domluvě.
Vřele a jednoznačně doporučuji!

Parametry nemovitosti

Cena
4 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 600,-Kč služby, elektřina přepis na nájemce, kauce je 6.000,-Kč vč. DPH
Náklady na bydlení
600
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Vochovská, Plzeň, Křimice
ID
2436
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
36 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
36 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Mičola

Lukáš Mičola

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Plzni?

Podobné nemovitosti