Prodej bytu 3+1, České Budějovice, Komenského, 66 m2 (ID: 2301428)

Komenského, České Budějovice - České Budějovice 7

5 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 497 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Kontakt na makléře zakázky : od 18.9. do 2.10. - Denis Vacek - 734 218 093, denis.vacek@era-reality.cz

ERA Reality PREMIÉRA exkluzivně nabízí k prodeji atraktivní bytovou jednotku v osobním vlastnictví, která se nachází přímo v centru Českých Budějovic. Hledali jste byt v blízkosti náměstí, ve zděném bytovém domě, s balkonem, po kompletní rekonstrukci? V Komenského ulici na Vás jeden takový čeká. Může se stát Vaším novým domovem ale i zajímavou investicí. Pokud uvažujete o nemovitosti k následnému pronájmu, doporučujeme. Atraktivní lokalita s kompletní občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti.

Bytová jednotka o velikosti 66 m2 ( bez balkonu a sklepní koje ) nabízí velmi žádanou dispozici pro rodiny. Tři samostatné pokoje, z toho dva neprůchozí, praktické řešení kuchyně, pro chvíle odpočinku oceníte balkon ( 3,6 m2 ).

Před 10 lety prošel byt kompletní rekonstrukcí (podlahy, kuchyňská linka, koupelna, WC, interiérové dveře, omítky, okna, rozvody elektřiny) a je ihned určený k bydlení bez dalších investic. Pod plovoucí podlahou se skrývají parkety, které jsou ve všech pokojích.

Co vše může tento zajímavý byt nabídnout právě Vám? Přijďte se podívat. Může to být obývací pokoj a ložnice s hezkým výhledem na Vodárenskou věž, samostatná kuchyně v moderním designu s atypickým úložným prostorem na pračku, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, sklepní koje ( 5 m2 ). Pro udržení dobré fyzické kondice 3.patro bez výtahu. Dostatek místa pro umístění úložných prostor.

Pro milovníky hokeje zimní stadion za rohem, na nákup potravin pěšky před dům, lékaři, školky a školy vše v dosahu několika minut. Vozit děti do školy a na kroužky tady rozhodně nemusíte.

Přesné výměry jednotlivých místností naleznete na přiloženém 2D a 3D půdorysu.

Bytový dům je pečlivě udržovaný, příjemné, čisté prostředí s pohodovými sousedy. Na patře pouze 2 bytové jednotky. Parkování možné v blízkosti domu.

Příspěvek do FO – 1 300 Kč. Bližší informace o nákladech spojených s bydlením máme připraveny pro vážné zájemce na prohlídce nemovitosti.

Financování zajistíme - nejvýhodnější podmínky na trhu – Gepard Finance – Masarykova 975 – Hluboká nad Vltavou – ERA Premiéra

Na setkání se těší Radka Vacková a Denis Vacek

Parametry bytu

Cena
5 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Komenského, České Budějovice - České Budějovice 7
ID
060N057836
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
73 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
66 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ERA Premiéra - Radka Vacková

Masarykova 975, Hluboká nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radka Vacková

Radka Vacková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti