Prodej rodinného domu, Spytihněv, 72 m2 (ID: 2301738)

Spytihněv

1 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 910 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně služeb realitní kanceláře.)

Prověřené firmy v Spytihněvi

Informace k domu

Prodej rodinného domu 2+kk v obci Spytihněv

Nabízíme k prodeji menší rodinný dům v klidné části obce Spytihněv, nedaleko Uherského Hradiště. Tento dům o dispozici 2+kk je určen k rekonstrukci a nachází se na pozemku o celkové výměře 222 m². Obytná plocha domu činí 68 m². Dům disponuje prostornou koupelnou se sprchovým koutem, s místem pro pračku a sušičku. Vstupní chodba spojuje jednotlivé místnosti samostatnými vstupy. Rohová kuchyňská linka má k dispozici samostatně stojící elektrický sporák, místo pro lednici. Tato místnost je spojena s obývacím prostorem. Okna jsou plastová, vytápění zajišťují krbová kamna. Dům je připojen na kanalizaci, elektřinu a obecní vodovod.

K domu patří menší zahrada s komorou a kůlnou za domem, ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení nebo rekreační zázemí.

Obec Spytihněv má kompletní občanskou vybavenost – najdete zde základní školu do pátého ročníku, mateřskou školu i školní družinu. Obcí prochází železniční trať Přerov–Břeclav a silnice I/55. V blízkosti se nachází Baťův kanál s plavební komorou a přístavištěm, což nabízí skvělé možnosti pro rekreaci. V roce 2026 - 2029 bude budována další část dálnice D55 (Napajedla – Babice), která povede kolem obce. Také zde vede oblíbená cyklotrasa Moravská stezka.

Dům se nachází v klidné části obce, pod kostelem směrem k vodní ploše Pod zahrádkami, ideální pro rodinné bydlení nebo jako víkendový dům.

Cena uvedena včetně služeb realitní kanceláře.

Parametry domu

Cena
1 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně služeb realitní kanceláře.
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Spytihněv
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
72 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
222 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TOP REAL INVEST

Oskol 319/23, Kroměříž

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

David Komenda

David Komenda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Spytihněvi?

Podobné nemovitosti