Pronájem bytu 2+kk, Praha - Hodkovičky, Šenácká, 77 m2

Šenácká, Praha 4 - Hodkovičky

23 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky za služby + garáž a sklep (2.000,- Kč/měsíc))

Prověřené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Pronájem novostavby luxusního bytu 2+kk (77 m²) s vyvýšenou předzahrádkou v jedinečném projektu Golf Resort Hodkovičky ve vyhledávané rezidenční lokalitě Prahy.

Byt je dispozičně rozdělen na prostornou chodbu (vestavěná skříň), koupelnu s vanou a toaletou (příprava na pračku a sušičku), ložnici se vstupem do vyvýšené předzahrádky a prosvětlený obývací pokoj s kompletně vybaveným kuchyňským koutem a vstupem na terasu. Z celého bytu je příjemný, ničím nerušený výhled do zeleně.

Pro stále čerstvý vzduch a šetření nákladů na vytápění je v bytě instalována moderní rekuperační jednotka. Dále jsou zde kvalitní, masivní okna s izolačními trojskly. Současně jsou všechna okna osazena předokenními žaluziemi. Vytápění a ohřev vody jsou řešeny centrálně (PENB B - Velmi úsporná).

K bytu náleží garážové stání přímo u vchodu a prostorný sklep (nejsou součástí ceny, + 2 000 Kč/měsíčně). Byt se pronajímá včetně vybavení.

Byt se nachází v novém rezidenčním projektu Golf Resort Hodkovičky od developera Vivus. Tento projekt se vyznačuje provedením vyššího středního standardu a nabízí jedinečnou polohu v blízkosti zeleně, která umožňuje nejen sportovní a rodinné vyžití, ale současně se rychle dostanete do centra města nebo na dálniční síť.

Na své si zde přijdou milovníci sportu díky bezprostřední blízkosti Golf & Country Club Hodkovičky, Sportovního areálu Hamr (badminton, squash, stolní tenis, tenis, fitness atd.) a v neposlední řadě 24 kilometrů dlouhé cyklostezky z Braníka do Vraného nad Vltavou nebo Branické pláže na břehu Vltavy.

Současně najdete v okolí kompletní občanskou vybavenost, včetně několika skvělých restaurací (Rosmarina Restaurant, Cuga Restaurant). Perfektní dopravní dostupnost zajišťuje MHD, kdy stanice tramvaje Černý kůň je 2 minuty chůze od domu a za 15 minut vás doveze do centra Prahy k Národnímu divadlu.

Top 3:
1. Nadstandardní novostavba 2+kk s předzahrádkou, garáží a sklepem.
2. Jedinečná lokalita s množstvím zeleně a sportovního vyžití.
3. Nízká spotřeba energie díky moderní rekuperační jednotce.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Parametry bytu

Cena
23 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky za služby + garáž a sklep (2.000,- Kč/měsíc)
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Šenácká, Praha 4 - Hodkovičky
ID
0738
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
77 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Karel Mráz

Ing. Karel Mráz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 4?

Podobné nemovitosti