Prodej rodinného domu, Drahelčice, A.M.Toskánské, 111 m2

A.M.Toskánské, Drahelčice

11 480 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 710 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Drahelčicích

Informace k domu

Exkluzivní prodej dokonale doladěného rodinného domu 4+kk (111 m²) s krásnou zahradou o velikosti 258 m².

Jedná se o rohový, kvalitně zateplený dům s plastovými izolačními trojskly, který má minimální spotřebu energie (PENB B – Velmi úsporná). Dům je rozdělen na dvě patra:

V přízemí se po vstupu do domu ocitnete v chodbě s nástěnným botníkem a věšákem. Z chodby lze vstoupit na samostatnou toaletu nebo do technické místnosti (pračka, sušička, plynový kotel) s infrasaunou, a také do spíže pod schodištěm. Dále pokračujete do obývacího pokoje s plně vybaveným kuchyňským koutem. Z obýváku je pěkný výhled do udržované zahrady a přístup na prostornou terasu s pergolou.

Po schodišti se dostanete do prvního patra, kde se nacházejí tři ložnice, koupelna s vanou a sprchovým koutem, a šatna s dostatkem úložných prostor. Další úložný prostor je k dispozici na prostorné půdě v podkroví domu.

Celý dům je vkusně a citlivě zpracovaný, včetně sladění barev. V domě je instalován zabezpečovací systém. Vytápění zajišťuje plynový kotel napojený na radiátory. Na podlahách je kvalitní vinylová krytina.
Na zahradě se nachází dřevěný zahradní domek na nářadí a techniku.

Dům se nachází v perfektní lokalitě pro rodinný život s vynikající dostupností do Prahy. Na stanici metra linky B – Zličín dojedete autem za pouhých 10 minut. Drahelčice spadají do 1. tarifního pásma Pražské integrované dopravy (PID), takže cesta k nejbližší stanici metra (Zličín) trvá jen 15 minut. V obci se nachází mateřská i základní škola a několik dětských hřišť. Procházkou můžete navštívit restaurace McDonald's nebo Bageterii Boulevard.

Kousek za obcí začíná přírodní park Povodí Kačáku, chráněné území o rozloze 47 km², založené v roce 1988 za účelem zachování krajiny s významnými přírodními a estetickými hodnotami. Park nabízí dramatickou krajinu plnou strží, roklí, skal a zachovalých lesů.

Top 3 důvody ke koupi:
1. Dokonale vyladěná a vkusná novostavba rodinného domu.
2. Překrásná zahrada a terasa se zatahovací pergolou.
3. Perfektní lokalita pro rodinu s dětmi a výborná dostupnost do Prahy.

Jsme připraveni vám zajistit nejvýhodnější financování nemovitosti. Nabízíme komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím spojený unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Parametry domu

Cena
11 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
A.M.Toskánské, Drahelčice
ID
0734
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
111 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
111 m2
Plocha nemovitosti
324 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Eduard Mráz

Ing. Eduard Mráz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Drahelčicích?

Podobné nemovitosti